Član
Koliko ga je izašao čip i gdje je radio. Kod twinga rs 133ks je isti motor, pa sam čitao da se nekim dijelovima s tog motora može fino dići snaga. Znam da je teško ali idu i do 200+ konja, naravno uz velike investicije.
onaj sm chip tuning.. ma moze al je bas zavala , onda ti je isplatnije uzeti od scenica motor 2.0 16v i ubaciti u clia...Koliko ga je izašao čip i gdje je radio. Kod twinga rs 133ks je isti motor, pa sam čitao da se nekim dijelovima s tog motora može fino dići snaga. Znam da je teško ali idu i do 200+ konja, naravno uz velike investicije.
Hvala brate moj.Odlican brate, neka ti je sa srecom
Odlican auto i super oprema tako da se u startu istices od mase. Nisam nikad probao ovaj motor u cliu ali sam cuo da moze bas fino potegnuti a kad smo vec kod potrosnje interesuje me kolika je konkretno ta potrosnja posto sam imao ovako nesto u planu
mislio sam na prije koja im je bila cjena i sad i jeste smjesna sa obzirom kakvoga gradskoga trkaca dobijes da mu ne moras nista raditi ..da deres svakoga GTI a oze se dobar naci po pristojnoj cijeni ,biojejedan sivi sa crvenim prugama po sebi u odlicnom stanju oko 9000kmSve to stoji, al taj rs sa smijesnom cijenom je sigurno kanta
ti prvo sredi auto da je sve ispravno pa kasnije dodaji ostalo ... uglavnom bice on ko lutkaTrenutno mi je ovo najbolja opcija jer pored clia imam još jedno auto kao project car, ovo mi je daily ali opet hoću i na njemu uraditi nešto da se ističe iz mase. Sa snagom sam sad za sad zadovoljan, kad budem htio više ili ću njega malo pojačati ili kupiti sporta. Gledao sam i cijene vani kad bi se uvlačio za dijelove i još uvijek je i tamo preskup.
Što se tiče ostalog trenutno moram prvo uraditi veliki servis, lambdu i još par sitnica i onda se može početi raditi nešto drugo.
Ma naravno prvo tehnička ispravnost, onda sve ostaloti prvo sredi auto da je sve ispravno pa kasnije dodaji ostalo ... uglavnom bice on ko lutka