Član
Meni pragovi i nisu toliko aut.Nije da mu nešto stoje al' nije ni da ne stoje Fino su se uklopile sa ostatkom i ljepši su mi nego fabrički
emir_89 je napisao(la):zar se mozes dvoumiti oko ovoga bgt. pa nije nfs 1 u pitanju. ako si nanijetio da stavljas onda prve
niksa je napisao(la):odlican klinjo
Benny_BMW je napisao(la):Dobri planovi samo skidaj ove pragove i trebao si do kraja zavrsiti ove lajsne ,,i steke da si ofarbao bilo bi (Y)
samky je napisao(la):dobar klijo, ima nekih stvari koje bi ja promjenio al sve u svemu dobro je, nek nas ima.. reci mi cime si tamnio farove, i cime si farbao lajsne? moze i na pp
D_cash je napisao(la):Super je ovo druze ispalo, sto se tice steka mozemo i to odraditi al kao sto sam rekao zadnje je fkt pretesko skinuti ja sam svoje farbao na autu a prednje sam lagano skinuo.. ugl drago mi je da je ovo super ispalo fino ides svidjaju mi se planovi sto si mi pricao ugl drago mi je kad je neko tako detaljan i pedantan ..ugl sta god da treba slobodno pitaj tu smo da se pomazemo vec kad mozemo i usput bio sam ti na poslu veceras oko 7 navecer al vidim nisi bio ti aa vidim zainteresovan si za sticker moze se to lagano odraditi ako treba broj da cu ti aj od momka i to je gotovo za 15 takm sve ... lijep pozz