evo par prerada sto sam govorio malo sam se posvetio unutrasnjosti znaci volan presvucen u kozu , zamjenjena rucica mjenjaca,nove patosnice,stickeri,led sakriven u tablice(vidljivo samo po noci),ukrasne lajsne od instrumental table presvucene u crom carbon lakirani , mada je opcija bila bruseni titanijum pa sam odustao posto nije za ovoliko oble povrsine... a i rucice za otvaranje vrata ,pipak od rucne,mjenjac i znak na volanu su u kromu pa sam to pratio...ukrasi za papucice kupljeni samo nisam jos postavio i coming-leaving home nije uradjen lik me evo vec 3 sedmice zavlaci...
evo par slika kako je ispalo..
Little Dragon je napisao(la):
hvala druze , clio je bombona samo znas sta mi oci para
znam, zato sam i gledao gdje mi je auto da ne ostanem preb pragova:lol::lol: sala mala .. bice i to abd, hvala
D_cash je napisao(la):
Stvarno nema sta tek kada je dB zavrsio odahnuo sam i malo popricao sa rajom , vidio si kakva je frka bila i sve ostalo a bilo je nesto kao pit stop
haha ugl hvala ti na cestitkama za pehar i aBd u zenici pokazem pravu vrijednost setup-a tj zavrsio sam i cinceve danas tako da vidjet cemo sta i kako ..
Dragon rekao sam mu ja dodje kod mene ja mu ih dzaba skinem plus dobije gratis farbanje drugih pragova
vidio sam :lol: znas da sam dolazio da t vrata otvaram da ne prokuhas:lol: ma vazno je da je potencijal tu
a ne sumljam da ce se posloziti to sve fino:icon_biggrin::123: a pragove cemo prodati kao plastiku na kilo :lol::lol: