Legend
JD. je napisao(la):daki je napisao(la):igy ibiza parkirana sinoc nize vanija na stanici u zimskom izdanju, crni stilo nesto nize niz ulicu..
vidio sam i ja tvoj bibi kod city puba![]()
Naj lakse za parkirat petak i subotu navece
JD. je napisao(la):daki je napisao(la):igy ibiza parkirana sinoc nize vanija na stanici u zimskom izdanju, crni stilo nesto nize niz ulicu..
daki je napisao(la):JD. je napisao(la):daki je napisao(la):igy ibiza parkirana sinoc nize vanija na stanici u zimskom izdanju, crni stilo nesto nize niz ulicu..
Naj lakse za parkirat petak i subotu navecesamo mora se malo poranit hehe
jos placanje mobacom ma nema bolje
![]()
IGY je napisao(la):daki je napisao(la):JD. je napisao(la):daki je napisao(la):igy ibiza parkirana sinoc nize vanija na stanici u zimskom izdanju, crni stilo nesto nize niz ulicu..
Naj lakse za parkirat petak i subotu navecesamo mora se malo poranit hehe
jos placanje mobacom ma nema bolje
![]()
vidio sam i ja jos se pitam otkud mi je poznat ovaj auto :icon_biggrin:
a iza 8 se ne placa nikako tako da ako si mobitelom placao uzalud je bilo![]()
Aditas je napisao(la):D_cash je napisao(la):Danas aditas oko 1 u Sarajevu bjerovatno sa zenom....ii predvecer je bilo PUN gass
Naravno...Opet iz kioska si pucao ili?
![]()
![]()
D_cash je napisao(la):Aditas je napisao(la):D_cash je napisao(la):Danas aditas oko 1 u Sarajevu bjerovatno sa zenom....ii predvecer je bilo PUN gass
![]()
![]()
haha odakle cu drugo...hah i IGY ponovo veceras...
IGY je napisao(la):D_cash je napisao(la):Aditas je napisao(la):D_cash je napisao(la):Danas aditas oko 1 u Sarajevu bjerovatno sa zenom....ii predvecer je bilo PUN gass
![]()
![]()
haha odakle cu drugo...hah i IGY ponovo veceras...
ti ko obavjestajac![]()
D_cash je napisao(la):haha alene....hah a sta ces na dobrom mjestu trafika...jedino da pocnem da zmirim..hahah