Član
.nOKe je napisao(la):187 u velesicima, ovaj put me nisi vidio :icon_biggrin:
hahahah... nisam vala..:icon_sad:
javi se hinjarooo.. xD
.nOKe je napisao(la):187 u velesicima, ovaj put me nisi vidio :icon_biggrin:
Aladin46 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):danas sa adi187 na sladoledu, pošto ne pušimo i viđen neki SLR:icon_confused::lol:
Ahaha...neki SLR...dobarrrr
2 NoKe: jel to duja opet u Travniku? :icon_biggrin:
ZELA GTI je napisao(la):Ma vazda onako vozimČuo sam da je netko svirao ali brzo prođoh,još mi auto mrčavo...Gledam samo ispred sebe:lol:
Probaj blicat sljedeći put,možda te vidim
ZELA GTI je napisao(la):Ma jok bola.I blicat i svirat.Ne možeš drugačije s budalom:lol::lol::lol:
Hehe....jesmo vala chuneri...ako uhvatim vremena,nije problem,kafe zovem.... pozzz....nOKe je napisao(la):jesam jesam. ne mogu da poznam nikog od ovih lonalnih chunera, pa ako neko bude imao vremena za kafu, imate broj telefona u potpisu :icon_smile:
zlajaaa je napisao(la):trtizex jutros, desni kristalni štop, a lijevi obični:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
trizex je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):trtizex jutros, desni kristalni štop, a lijevi obični:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
valjda obrnuto
trizex je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):trtizex jutros, desni kristalni štop, a lijevi obični:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
valjda obrnuto
GOLF TZ je napisao(la):trizex je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):trtizex jutros, desni kristalni štop, a lijevi obični:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
valjda obrnuto
obrnuto obrnuto....trizex sad kod sedre na slatini stoji parkiran..(sa druge strane sedre) :icon_smile::icon_smile: