Član
.nOKe viđen danas oko pola 6! :lol: :lol: :lol:
.nOKe je napisao(la):danas diablo,nihad sa tricepsom i nokkic na kafi
adams je napisao(la):vidio got2b cini mi se oko 16,30 na semaforu brcanska ,traka prema trznom(skretanje(
jaba78 je napisao(la):Vidio Green Devilov auto parkiran kad sam isao iz Tuzle samo ne sjecam se gdje jer mi je puna glava bila od posla. Da li u Gradaccu ili Srebreniku?? Uglavnom zeleni golf MKII i naza pise "Green Devil"
Aditas je napisao(la):jaba78 je napisao(la):Vidio Green Devilov auto parkiran kad sam isao iz Tuzle samo ne sjecam se gdje jer mi je puna glava bila od posla. Da li u Gradaccu ili Srebreniku?? Uglavnom zeleni golf MKII i naza pise "Green Devil"
Mora da je bio srebrenik... mislim da je covjek iz srebrenika... a gradacac je toliko zavucen, da se moras za*ebati i pogresno skrenuti da dodjes do njega...
jest iz srebrenika!!!jaba78 je napisao(la):Vidio Green Devilov auto parkiran kad sam isao iz Tuzle samo ne sjecam se gdje jer mi je puna glava bila od posla. Da li u Gradaccu ili Srebreniku?? Uglavnom zeleni golf MKII i naza pise "Green Devil"
tacnije Špionica-Srebrenik,tu radim a zivim u Srebreniku.jaba78 je napisao(la):Vidio Green Devilov auto parkiran kad sam isao iz Tuzle samo ne sjecam se gdje jer mi je puna glava bila od posla. Da li u Gradaccu ili Srebreniku?? Uglavnom zeleni golf MKII i naza pise "Green Devil"
juznom inace malo brze , a zurio sam ionako(kasnio)Got2b je napisao(la):Lover
Trizex (sake)
Ervix
Armin_
eddo(Kaciga):icon_twisted:
Daky
Qattro
Nenad
sorry ako sam nekoga izostavio..nezna se ni ko pije ni ko placa:lol::lol::lol:
-adams gasa juznom:icon_question: