Zaboravio si jedan vazan korak. Sastavis hahahaahahabSkines, rastavis, ocistis i vratis nazad.
Zaboravio si jedan vazan korak. Sastavis hahahaahahab
Mislio sam da je ovo ozbiljan forum Hvala u svakom slučaju.Uuu dobro si...al' eto zato smo tu, da pomazemo jedan drugome.
Pa sta ocekujes? Ako ne znas to uraditi onda nemas truni znanja iz mehanike. Skines je rastavis ocistis sastavis i vratis na auto.Mislio sam da je ovo ozbiljan forum Hvala u svakom slučaju.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Očekujem da na forumu o automobilima dobijem odgovor barem malo kvalitetniji od onog koji bi mi dao laik debil na putu da ga zaustavis i postavis to pitanje. 'Truni' znanja definitivno nemam.Pa sta ocekujes? Ako ne znas to uraditi onda nemas truni znanja iz mehanike. Skines je rastavis ocistis sastavis i vratis na auto.
Znam (i vidim) da niste, zato sam i pitao da li neko zna i naveo tačan model auta, da odgovori neko ko zna, a ne neko ko ne zna.Forum o automobilima, ne mehanici.
Nismo mi svi majstori ovdje da ti i snimimo komplet proces čišćenja turbine
Interesuje me proces, ne zato što ću ja to raditi, nego me zanima postupak.Kad već ne znaš kako, bolje i ne pokušavaj. Nije to skinuti točak i zamjeniti.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Pa u principu su ti odgovorili. Ja sam uvijek davao majstoru da je odnese profesionalcu na čišćenje, sami skidali i vraćali.Interesuje me proces, ne zato što ću ja to raditi, nego me zanima postupak.
Kad je skida jel mora auto na dizalicu ili se može izvaditi i odozgo?Turbine ko turbine su manje više iste, mislim na ove što dolaze u serijskoj proizvodnji.
Majstor je skine sa auta, rastavi je na dijelove, očisti, možda ispjeskari, zavisno od zaprljanosti.
Sastavi je nazad i vrati na auto i testira je l' sve OK
To opet zavisi od motora do motoraKad je skida jel mora auto na dizalicu ili se može izvaditi i odozgo?