hajd jebeš moju "teoremu" možda nisam dobar "teoremičar" ali sam sigurno dobar praktičar
hajd što se raspravljam sa Bokijem koji je vozio audi S-line pa čovjek iznosi svoje mišljenje sa kojim se ne slažem, ali ne kontam što se javljaju ljudi koji u taj auto nisu nikad ni sjeli...
tema je prerasla u dvoboj audi vs saxo, ali samo zbog toga što čovjek tvrdi nešto za što znam iz iskustva da nije tačno...
skoro dvije godine vozim ovog audija i znam ga u dušu, mogu primiti svakakve kritike ali kad je ovjes u pitanju tu mi ne može niko pametovati.
tvrd je i prilično neudoban za svakodnevnu vožnju po gradu, ali kad su u pitanju okuke i otvorena cesta malo koji auto može s njim.
da bi ovaj auto proklizao morate žestoko pretjerati, ali čak i u tom slučaju proklizaće zadnji kraj, prednji nikad, znam iz višestrukog iskustva, ali isto tako možda je bitno napomenuti da je moj auto uvijek 100% ispravan i da imam uvijek jako dobre gume, a ne znam šta si ti Boki vozio, ne znam u kakvom je stanju ovjes ili kakve gume ima auto, jbg to je druga priča...
ja sam prvenstveno predložio da provozam Bokija ili čak da on provoza moj auto da ga razuvjerim, ali jbg čovjek odmah počinje sa podjebavanjima, što je i glavni način argumentiranja na ovom forumu, pa sam zato i predložio dvoboj, jer sam siguran u svoj auto u naravno u svoje vozačke sposobnosti. poslije toga sam predložio eto da uzmemo samo jednu okuku, da se ne glupiramo previše i to se samo izignoriše... sad nas još i snijeg sjeba
i na kraju ja ispadnem dosadan i uporan?
pametniji popušta, s-line kurcu ne valja, toliko od mene.