Član
K'o kakav HEMI drobi .. Bice to odlicno kad se sklopi
RS TURBO je napisao(la):Hvala druze a ovo sam motor uradio da imam bas ono fabricki bez ikakvih zajebancija a za to tako sto ti kazes zvijer dolazi motor 2.5 24V za njega i taj ce da legne malo kasnije u njega a ovaj sam htio da bude fabricki jer i prije kad je bio isao je kao lud a kamoli sada kad je uradjen
Ja sam prije kad sam ga vozio bio sasvim zadovoljan sa snagom, ali za bas snagu sam nasao ovaj 2.5 24V sa kompletnom instalacijom i sve samo ga ubaciti i eto zvujeri sa 200 konja
RS TURBO je napisao(la):eisss )) ma vidjecu ja kasnije mozda i od ovog budem nesto radio ili budem nasao drugi pa radio nesto od toga, a za ovog ne znam jeli chip ili sta je ali vrti preko 7000 bez problema :icon_biggrin: ja znam prije uvjek kad je trka kakva ili nesto bila isao je preko skale dole na potrosnju onu ode kazaljka i onda sam kopcao na instrument i gledao jeli ispravan obrtomjer i jeste ispravan :lol: ja sam mislio ma ovo ne valja ili citac ili obrtomjer i onda sam probao npreko svog onog instrumenta i pokazuje 7500 tako nesto