Član
Daj ove slike malo sredi, rezolucija kao da si slikao digitronom
lg g2 je ucinio ono sto je mogao...Daj ove slike malo sredi, rezolucija kao da si slikao digitronom
s obzirom da sad necu kupovati felge a gume su mi lose kupit cu samo dobre gume pa mozda nekad kasnije promijeniti felge ali te gume ostaviti pa ih prebaciti sto znaci da ce opet doci felge 17 a mislim da je i dovoljno...18 je skuplja guma a i nije bas za trap kao 17...Top benga samo feluge vece daj jos slika
Gdje si narucio gume...moze link???vec sam narucio hankook 225/45R17 da mi dodju brzom postom...
ne mogu da vjerujem kolko je Tuzla skupa, ma sve nam je skuplje...
htio sam Bridgestone gume 175 KM a kod nas u tz 240 KM po gumi..ali je u ovoj firmi bio 2014 dot i odustao sam pa sam narucio hankook 155 KM 2015 dot
prije par dana uradio servis i zamijenio jos neke sitnice...
mislim da mi je akumulator slab jer sam ostavio sat vremena angel eyes i nisam mogao da upalim auto a nemoguce da led diode mogu tako brzo izvuci akumulator?
svakako je neko ubacio neki manji akumulator a sad mi govore da ubacim 100 ah pa sta mi vi predlazete?
danas sam dogovorio da poliram farove ovih dana i poliranje komplet auta i pranje dubinskog malo kasnije kod komsije pa mi je dao popust jer radim sve to....onda cemo slike izbaciti da se vidi kako je sve to ispalo...
Nisu replike, originalne su. Hvala!!!jesu li to replike ili original felge?
fino izgleda
http://energydoo.olx.ba/Gdje si narucio gume...moze link???
Vjerovatno ti slab akumulator ako ti je se to desilo samo zato sto su pozicije ostale....
Ne znam sta da kazem ne treba ti 100ah ja mislim ako ne namje4avas muzike sta stavljati...
A u svakom slucaju je bolje veci nego manji...