Član
almir_gr je napisao(la):budimo realni, ako je momak, prije ces zbarit nesta u BMW-u starom 10 godina nego u novoj Dacia-i ...
budimo realni, ako je spao na to da bari samo zbog bmw-a, nek i ne bari
almir_gr je napisao(la):budimo realni, ako je momak, prije ces zbarit nesta u BMW-u starom 10 godina nego u novoj Dacia-i ...
emir_89 je napisao(la):almir_gr je napisao(la):budimo realni, ako je momak, prije ces zbarit nesta u BMW-u starom 10 godina nego u novoj Dacia-i ...
cogent_boy je napisao(la):emir_89 je napisao(la):almir_gr je napisao(la):budimo realni, ako je momak, prije ces zbarit nesta u BMW-u starom 10 godina nego u novoj Dacia-i ...
nije sad u tome fazon da se zbog bmw-a dobije cura
al ne bih vozio daciu kad bi mi je neko dzaba dao
ja sam uvijek govorio zna se ko vozi bmw-a
mozda cak bmw nije za mene al zelim ga...
bmw-a uvijek vozaju gazde,mafijoze, malo jace finansijski ljudi itd
soova je napisao(la):Bez uvrede malo ti je glupo razmisljanje... kupit ces bmw i glumiti "gazdu" ili "mafijasa" a to nisi :icon_question:
Sarajlija071 je napisao(la):ova tema se pokazala na kraju sta i kako misli dobar dio momaka kod nas , s autom ce da zbari curu ,kakvu sponzorusu ,a inace ce da glumi mafioza i gazdu...
kad malo naberes godina ,shvatit ces da su najvece "gazde" i "mafioze" i da najbolje prodju u zivotu i da najbolje cure vodaju oni koji su zavrsili neki dobar fakultet i samim tim imaju i dobro placen posao , sve kultura i na finjaka ...
Sarajlija071 je napisao(la):ova tema se pokazala na kraju sta i kako misli dobar dio momaka kod nas , s autom ce da zbari curu ,kakvu sponzorusu ,a inace ce da glumi mafioza i gazdu...
kad malo naberes godina ,shvatit ces da su najvece "gazde" i "mafioze" i da najbolje prodju u zivotu i da najbolje cure vodaju oni koji su zavrsili neki dobar fakultet i samim tim imaju i dobro placen posao , sve kultura i na finjaka ...
almir_gr je napisao(la):Sarajlija071 je napisao(la):ova tema se pokazala na kraju sta i kako misli dobar dio momaka kod nas , s autom ce da zbari curu ,kakvu sponzorusu ,a inace ce da glumi mafioza i gazdu...
U kakvoj ti masti zivis, hodas li ti igdje, kako u tvom gradu pa tako i ovdje gdje ja zivim ima dosta ljudi koji su "gazde" imaju privatne poslove, dobru zaradu, ne bave se kriminalom, a pogodi nemaju fakulteta, caba tebi i fax ako ti neces raditi i ne znas se boriti za sebe, okaci tu pricu macku o rep da bez faxa ne mozes nista, treba se znati boriti.. Mada da sad ne kvarimo liku temu, ocigledno da ja i ti zivimo u dvije razlicite drzave...
Tema kao i svaka, svi preporucuju neke sepete od auta, a niko od tih auta nece sebi kupiti.. Nista ti jarane neces korisno saznati na ovom forumu...
Davor_ je napisao(la):Jao jao jao
Ja vise zena imao kada sam golfa keca vozao nego E39 valjda bio napaljeniji ili sta li je
allroad je napisao(la):A nije tako drug vjeruj mi..prvo nema ti se ko smijati ne kontam to.. Da uzmes novog bravo tjet il ne znam ko bi se smijao tom autu? Daciu voze oni kome je to dovoljno za njegove potrebe. A smijesno je govoriti da je bmw bolji auto od audija