Član
Icealen je napisao(la):SVAKA CAST NA POTEZUU.......ipak na BMWa ide samo ORIGINAL
Hvala i upravu si samo org i mora da valja.
Icealen je napisao(la):SVAKA CAST NA POTEZUU.......ipak na BMWa ide samo ORIGINAL
Benny_BMW je napisao(la):Nebi bilo lose ona jaka crvena sto bi reko nas narod drecava i sarafe u bjelo
Blasko je napisao(la):sad je tek pravi bmw, odlican, sto kaze clan anes jos samo falcare i to je to , MADA i ove mu odlicno stoje
AnDel je napisao(la):kad je kod tebe dosao to je bila zalost za vidjeti na bmw, sada izgleda predobro, to za branike su ti svi rekli super da si to sredio, nabaci i maglenke u branik, sa crnom ili zutom folijom preko
a felge posto su te celicare ja bi ih prije u zlatnu, crvena mi je 'preluda' za celicnu felgu , nebi leglo...
mozes i u bijelu
saleee je napisao(la):Jos da ih je ofarbati u neku blentavu boju,crna je malo postala dosadna:icon_biggrin:...
AnDel je napisao(la):najgore sto zima donosi su celicne felge :icon_confused:
iako fino izgleda i ovako, samo ga pazi , super autic..maglenke sredi, napravi nosac, improvizuj, bitno je staklo
gdje si uzeo rucicu mjenjaca, i ja trazim sebi al nikako naci neku kulturnu, sve cuning zesci:icon_question: