Član
I pardon 31.7 pogrijesio sam mjesecMaHa meni je sljedeci Utorak 24.07.2018
Da nisi ti Marty McFly?
I pardon 31.7 pogrijesio sam mjesecMaHa meni je sljedeci Utorak 24.07.2018
Da nisi ti Marty McFly?
Jesam dijelove neke nisam komplet auto mada ne svidja mi se boja. Previse je klasicna za ovo auto.Ja mislio ti ga vec izlakiro. Satvljo si neke slike iz lakireraja.
Mora hrdjati kad je 95% obmotano oko bandere. Ima par komada na olx koji su u izvanrednom stanju...E36 je meni inace predobar, steta sto hrdja pa je vecina protruhla do sad
Rubovi da, ali sto se tice Njemacke i e36ica sa ogromnim kilometrazama koje sam ja odozdo vidio su sve bile haman pa nove...Ma povuku podovi, znaju i rubovi. Generalno ta generacija nije nesto s limom dobra. Ovi Antonio Banderas primjerci su posebna prica
Realno koje auto nema problem sa hrdjom? Nerado to govorim ali audi je to najbolje rijesio. Sto se tice e36 i w202, w202 ima losiji lim.Pa i w202 je hrdjala , sta je sa tom generacijom i hrdjanjem?
Ma i na novim autima gledam kad skinem plastiku ispod blatobrana nema nigdje truni voska niti farbe. Samo grund...Uštede na zaštiti. Golf trica, pa i cetvorka, vektra b prije fl, prvi fokus itd. Gotovo svi imaju problema
Svako drugi dan dati euro dva na pranje auta odozdo je nista.Nije samo stvar do zastite nedo do njege auta.
Puno ljudi kazu, sta ga imam prati kad ga odma isprljam i ostave auto preko cjele zime prljavo.
Ja inace svaki tjedan sigurno jedno ako ne i dvaput perem auto preko zime, da skinem sol i prljavstinu u blatobranima.