tomislav_amg je napisao(la):Tocnije iz Ljutog Doca, ako znas gdje je tocno.bmwscaner je napisao(la):@ tomislav ta kocka je iz sirokog brijega?
A otkud bi drugo bila :icon_biggrin:
Fina je
tomislav_amg je napisao(la):Tocnije iz Ljutog Doca, ako znas gdje je tocno.bmwscaner je napisao(la):@ tomislav ta kocka je iz sirokog brijega?
bmwscaner je napisao(la):nema hrx volje za forume on radi ko bager
a slozit ce to ludi tom samu mu treba dati materijala haha
@ goca varas se bas zbog tih plastika ce se svaki poznavatelj i okrenuti jbg 1000+eura izadje takav set a trazen ko bubreg na listi za transplantaciju
i opet zajeb gorane nepostoji s36 motorsamo s38 b36 i s38 b38 ali nema veze znamo na sta si mislio
iako su ti M motori po meni precijenjeni i preskupi , pod broj jedan svi su u uzasno losem stanju , i vracanje u dobro stanje sa dijelovima koji su jedino OEM nema zamjenskih kosta ko jedan poprilicno novaca i jos x peezdarija..
ima danko prodaje za 4000e svoj motor i mjenjac i instalaciju kupis kocku za 1000e neku raspalu i roknes to unutra i eto te sa s38 haha
s62 mi je veci izazov to u drzavi nitko nema m60 b40 se pakuje u bivsu jupekovu kocku vracena je iz mrtvih uz pomoc gomile novca i izgubljenih zivaca i sta ja znam cega sve ne ali kad zaurla v8 u kocki bit ce nam draze
GocaS6 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nema hrx volje za forume on radi ko bager
a slozit ce to ludi tom samu mu treba dati materijala haha
@ goca varas se bas zbog tih plastika ce se svaki poznavatelj i okrenuti jbg 1000+eura izadje takav set a trazen ko bubreg na listi za transplantaciju
i opet zajeb gorane nepostoji s36 motorsamo s38 b36 i s38 b38 ali nema veze znamo na sta si mislio
iako su ti M motori po meni precijenjeni i preskupi , pod broj jedan svi su u uzasno losem stanju , i vracanje u dobro stanje sa dijelovima koji su jedino OEM nema zamjenskih kosta ko jedan poprilicno novaca i jos x peezdarija..
ima danko prodaje za 4000e svoj motor i mjenjac i instalaciju kupis kocku za 1000e neku raspalu i roknes to unutra i eto te sa s38 haha
s62 mi je veci izazov to u drzavi nitko nema m60 b40 se pakuje u bivsu jupekovu kocku vracena je iz mrtvih uz pomoc gomile novca i izgubljenih zivaca i sta ja znam cega sve ne ali kad zaurla v8 u kocki bit ce nam draze
Kako misliš OPET zajeb :icon_biggrin:? Da, znaš na što sam mislio, ma možeš ti dat za tu plastiku 10 000 eura to će i dalje biti plastika od koje nema nikakve vajde :icon_biggrin:
M motor ti precjenjen? Zanimljivoa S62 nije
?
m60b40 sa 286 ks? Pa popat će ga S38 za doručak :icon_biggrin: i to dođe šaraf na šaraf u kocku a V8... kentra žešća :icon_confused:
Sve ti je tu precijenjeno i skupo prijatelju, od plastika do motora, al eto ko to voli nek ulaže, brzina je samo pitanje novca
bmwscaner je napisao(la):dobro si rekao netko gonja ovo neko ono a JA OBOJE
neka te jos tjedan dva kad navratim na kavu i tebi ce vilica na pod pasti kad vidis autojos kad ti dam djir po kobilovaci uz glazbu iz eisenmann ispuha potjeranog ispusnim plinovima šestorice neces ostati ravnodusan. samo bez ljubljenja molim LOL
evo emilove kocke plave non stop u nekom kemijanju neda mu se umrijeti haha
ko malo skuzi slike vidjet ce o cem se radi