bmw e30 kocka

bmw e30 kocka

Član
dario20 je napisao(la):
sto si otvaro dvije teme za jedno auto:icon_question:

jbga :icon_rolleyes:

adohera je napisao(la):
vidi se da imate zelju i radite kvalitetno samo te neke branike i plastike pocupat i M technik nabacit i ima da bude tip top, al neka vas malo na forumu pa ce te skontat sta ide na BMW... A i prvo pravilo estetike nikad nemoj stavljat dijelove na auto koji nisu pravljeni za njega;) jbg mi popljuvasmo, nemojte se ljutit to je za vase dobro nije zlonamjerno. Udji malo pregldaj ima kockica na forumu recimo od bmwscaner-a, ako budete njega pratili nema fule

nije moje auto od druga je ;)

bmw e30 je napisao(la):
Svaka cast drug na radu i to cijenim ako se tebi svidja ok...meni se licno isto nesvidja to sve sa zadnjim krajom, i meni se cini da je to branik od Opel vectre a nista brate od opela nestavljaj na bembaru,to je greh.....ali opet ako se tebi svidja ok...sve pohvale za trud ali nije ispalo bas dobro...

slazem se sa tobom vjeruj mi al auto nije moje...i ja sam zaljubljenik u kocke i pratim po forumu kako treba da kocka izgleda..sad znam i ako bogda jedna kocka stize na proljece u moju garazu :icon_smile::icon_smile:

Član
i kad oces da kupis sebi normalan e30....nema boga.....i jos se cudim.....kako nema,pa kako ce i biti kad se balkanci docepaju odma bi nazad nesto rezali naprijed nesto navarivali,nazad zacepljali naprijed odcepljali....boze me sacuvaj...

Član
-Suki- je napisao(la):
i kad oces da kupis sebi normalan e30....nema boga.....i jos se cudim.....kako nema,pa kako ce i biti kad se balkanci docepaju odma bi nazad nesto rezali naprijed nesto navarivali,nazad zacepljali naprijed odcepljali....boze me sacuvaj...

slazem se sa tobom vjeruj mi...naravno da cu kupiti normalu nabaciti m tech ha ja :icon_smile: nista rezat zacepljivat i tako nesto sto ne pripada kockici ;)

Član
ma ne mora biti m-teh samo da je sve na svom mjestu.....
samo polako,bice svega,boze zdravlja :)

Član
Pa nije ovo golf da mu zatvara tablicu ccc:lol::lol:

nije los al meni ima nesto viska dijelova.....:icon_biggrin:

Član
ma s prijeda je beton samo reci drugu da radi nesto po pitanju zatvaranja tablica nije to za bmw-a nikako brate