IGY je napisao(la):jel iko procitao ugovor od vas, ono sitnim slovima gdje pise da ako u zadatom roku ne posaljete fotke proekat kako ste radili i sta ste sve koristili sa detaljnim upustvom, da vam sljedi prekrsajna prijava za prevaru, i nemojte misliti da vas ne mogu uihvatiti jer ste im dali sve podatke
100% provjereno, i ovo je jako staro ja sam ima sigurno 5 godina i vise narucivao to i malo mi je falilo da naj*em
ArminM je napisao(la):IGY je napisao(la):jel iko procitao ugovor od vas, ono sitnim slovima gdje pise da ako u zadatom roku ne posaljete fotke proekat kako ste radili i sta ste sve koristili sa detaljnim upustvom, da vam sljedi prekrsajna prijava za prevaru, i nemojte misliti da vas ne mogu uihvatiti jer ste im dali sve podatke
100% provjereno, i ovo je jako staro ja sam ima sigurno 5 godina i vise narucivao to i malo mi je falilo da naj*em
ja prvi to nisam citao
CoL3-99 je napisao(la):ja stavio ime projekta jetta
odo sutra ubaciti dioda u jettu samo da blišti i poslati
najgore porucio sam jos oko 40 smd dioda:icon_twisted:
IGY je napisao(la):jedna ili 100 komada
prevara je prevara, isto ti je kao da u samoposluzi ukrades jednu cokoladicu, ili paket isto ti se pise,
mislim da imate 20 dana od dana kad ste primili do dana kad ce stici prvi e mail sa upozorenjem i prersajnoj prijavi koja se podnosi kantonalnom tuziocu u predjelu gdje stanujete, oni su ozbiljna firma
zato sam i pisao pamet u glavu