kavaz je napisao(la):Tiburon gdje vozis ti na nasem prostoru ?
Cekam ova kisa konacno da smiri, pa da malo istrazujem. Gdje voziti ?
druze danas mi nedelja pa sam ugasasen,(jbga ne placaju me neeljom) posjecanju imamo nekih velgi xtas do 9kaseta idu, oznaka potrosenosti felge nam na tim(mada je to samo jos jedan nacin da ti se sto prije poderu paknice) crne su, komad je45km,., dupli zid i to,.VR6Boki je napisao(la):Extra ti je pogon na ovom bajku, ovako bi ja volio imati, mozes u brdo kakvo hoces :icon_biggrin: Kod mene 42-34-24 i 11-32, za voznje do sada i to mi je dosta, al volio bi da imam jos koju brzinu nize.
sema911, imas li kakvu dobru zadnju felgu u toj prodavnici? Komplet tocak znaci, za 8 stepenu kasetu - MTB 26-ica. Na mojoj felgi mi vec 2 puta pucaju zice, evo sad se opet pokrivila. Dosadilo mi je vise praviti, pa se premisljam bil kupio nove DT zice pa da se one ugrade ili da kupim komplet felgu. Solidne zice dodju 19-20 KM + 15-ak jos za pletenje, znaci doslo bi nekih 35 KM. A u Capriolu imaju neke felge sa 36 zica za 38 KM komplet, pa ne znam bil to ugradjivao il svoje "prepravio", ne znam kakav je kvalitet tih felgi. Da napomenem, treba mi felga za V-brake - sa onim oznakama potrosenosti felge. Dupli zid felge i da je crna po mogucnosti, da ne odskace od prednje.
kavaz je napisao(la):Tiburon gdje vozis ti na nasem prostoru ?
pioneer_09 je napisao(la):kavaz je napisao(la):Tiburon gdje vozis ti na nasem prostoru ?
Vidi čunera jest se ponovio
Eto Tiburon je napisao neke relacije. Ima relacija prema Čeliću, tj. iz Doknja, preko Majevice, u Šibošnicu. Relacija nekih 20-ak km u jednom pravcu. Samo se javi i idemo
Tiburon je napisao(la):@mtopic
Extra ovo izgleda. Gdje je slikano?
pioneer_09 je napisao(la):Valja li ova viljuska sta i vrijedi li ovih para. Je li skupa?
http://www.pik.ba/artikal/6719255/dijelovi-za-biciklo/
Ako neko ima viška viljušku, da valja, a nije puno skupa nek ponudi ovdje ili na pp.