vlado_jaje80 Član 19.08.2012 #19 Svim svojim kolegama, poznanicima, prijateljima kao i svim ljudima dobre volje iz sveg srca zelim sretan Bajram.
Svim svojim kolegama, poznanicima, prijateljima kao i svim ljudima dobre volje iz sveg srca zelim sretan Bajram.
CUPRA SX Član 19.08.2012 #23 takodje i od mene BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti
pioneer_09 Administrator 19.08.2012 #25 Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje vama i vašoj porodici
hasanbasa Član 19.08.2012 #26 hvala svima takodje i od mene BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN onim sto ga slave
jubix Član 19.08.2012 #27 Hvala svima na cestitkama. I od mene Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti, da ga provedete u krugu familije, u sreci i zdravlju, rahatluku i veselju, neka vas dragi Bog cuva. Amin
Hvala svima na cestitkama. I od mene Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti, da ga provedete u krugu familije, u sreci i zdravlju, rahatluku i veselju, neka vas dragi Bog cuva. Amin
Harli_team Član 19.08.2012 #29 I od mene svak'o dobro povodom Ramazanskog bajrama, Bajram Šerif Mubarek Olsun...
golfxx Član 19.08.2012 #30 Allah razul olsun Bajram Serif Mubarek Olsun Vama i vasoj porodici od srca zelim :icon_smile: