autoelektricar sarajevo moliiiiiiiiim

autoelektricar sarajevo moliiiiiiiiim

Član
Struja vojkovici,e nemam ti br ali eto u toku dana ako nadjem postavim ovde. A mozes i otici lako ga je naci.
 
Član
Nzm jesi li ikad bio u vojkovicima ali je lako,kad predjes most i udjes u vojkovice samo pratis glavnu cestu,prodjes s lijeve strane crkvu i nastavis pravo sledeca krivina par metara posle nje sa desne strane strane vidjeces ogroman prostor pise Struja. Znaci ako si nekad bio ili prolazio to ti je prije skole osnovne u vojkovicima,ali evo i ovako ti je lako,kad predjes most nigdje ne skreci sa glavne ceste,on je uz cestu sa desne strane. Nadam se da sam ti malo pomogao ali evo pitacu prijatelja za br pa ti mogu i to ostavit.
 
Legend
Ljudi treba mi preporuka za dobrog električara koji zna reparirati anlaser jer mi je to vjerovatno problem.
Od sinoć mi kad dam kontakt samo cakne u haubi i ne vergla i tako desetak ili više puta i onda sastavi k'o mina. I nakon vožnje kad ugasim, opet neće, znači daje kontakt i cakne u haubi, ali ne vergla nikako i sve tako. Pretpostavljam da je anlaser, a možda je i brava ali mislim da onda ne bi davao signal na anlaseru, prije će biti da je automat na anlaseru.
Pa eto dajte mi broj nekog ko zna baš pregledati, da me neko ne levati bezveze, otišlo ovo, otišlo ono, a možda je neka glupost.
Hvala unaprijed
Amar, GTI servis , Butmir 061820100
 
Top