autoelektricar sarajevo moliiiiiiiiim

autoelektricar sarajevo moliiiiiiiiim

molim imam problem sa golfom 2 gti 16v,skace ko lud,dok je hladan,ne prima gas,kad se zagrije ok je,samo sto slabo vuce i trosi ko djavo,i grije se nenormalno,to je sve pocelo otkad je senci i stari(kod fahdove djamije)[/b] mu mijenjali moj mali hladnjak i skidali mi tablu,molim neke majstore autoelektricare i iskustva sa njima,ne zelim stedjeti na novcaniku ali zelim rijesiti problem,hvala

vidm vec ima pogleda ako moze kakav savjet ljudi

vidim vec ima pogleda ako moze pomoc i savjet za autoelektricara
 
Član
ismar ti je u boljakovom potoku,ako ti on ne uradi nece niko,nazovi i pitaj kad moze da te primi
 
Član
Jedini momak sto ZNA GTI 8V i 16V je Sika iz Lukavice, pitaj clana Liga da ti da broj, on ce ti to rijesiti. Ismar veze nema po pitaju ovih auta, uvjerili se 100 puta na takvim autima, oni se najvise drze laptopa koji nema fajde da ovim autima.

Lijep pozdrav
 
Član
Ljudi treba mi preporuka za dobrog električara koji zna reparirati anlaser jer mi je to vjerovatno problem.
Od sinoć mi kad dam kontakt samo cakne u haubi i ne vergla i tako desetak ili više puta i onda sastavi k'o mina. I nakon vožnje kad ugasim, opet neće, znači daje kontakt i cakne u haubi, ali ne vergla nikako i sve tako. Pretpostavljam da je anlaser, a možda je i brava ali mislim da onda ne bi davao signal na anlaseru, prije će biti da je automat na anlaseru.
Pa eto dajte mi broj nekog ko zna baš pregledati, da me neko ne levati bezveze, otišlo ovo, otišlo ono, a možda je neka glupost.
Hvala unaprijed
 
Top