To sto lupka kad je ugaseno auto nema veze sa luftom u letvi, letva nema pritiska unutra i mora se malo cuti lupkanje.
letvu mozes ispitati da li ima lufta ovako. Upalis auto, stanes na cestu i izadjes vani i gledas u tocak a volanom cimas sitno lijevo desno i ako se i tocak pomijera onda nema lufta letva nego je vjerovatno visoke gume ili si presao sa ljetnih guma na zimske pa hoce ta razlika da se osjeti, tako sam i ja osjetio. A ako cimas volanom a tockovi stoje, ne pomjeraju se , onda imas lufta u letvi a dok god ti sitno cimas lijevo desno volanom a i tockovi se pomijeraju sitno, ta je letva dobra...
Za to nestabilnosti ili kao da nije porecizan volan moze raditi, prednji trap da je los, ramena ili kugle, krajnice ili spone na letvi volana ili letva, ako si je probao cimanjem i nema lufta onda nije ona.
Ja bi ti preporucio da odes u neki drugi servis i da detaljno ispitaju kompletan trap i letvu... jer mozes isto tako cimati volan a tockovi stojati ako ti ne valjaju krajnice ili spone volana, zato bolji mehanicar i nek pregleda citav trap