audi A6 2.8V6 12v QUATTRO stara raga

audi A6 2.8V6 12v QUATTRO stara raga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj koji ste vi kraljevi na forumu...i svi se znate????
moracu ga nazvat...ima neke 16 za mog audija originalne pa bi mi odgovarale,17 su ljepse i vece al mislim da je 16 dosta??!!!

Član
Svidja mi se ova A6 C4 , samo ti nabavi bolje felge i malo je spusti i dobar.
Da i ove gluposti s prednje maske obavezno prvo poskidaj.
Ovaj auto treba sto vise da bude fabricki to Audi-u najolje stoji a nemoj s nekavim plastikama ici ako budes sredjivao;)

M A R E X je napisao(la):
ladja jeste...stvarno udoban auto

duleprof je napisao(la):
Ovaj auto treba sto vise da bude fabricki to Audi-u najolje stoji a nemoj s nekavim plastikama ici ako budes sredjivao;)
sve je to u planu ali potrosio sam se na podvozje,sajlene,lezajeve...ovo ono...tako da malo apstiniuram od daljeg ulaganja...ide lakit+ranje haube i skidanje plasticne maske stavljam mrezicu crnu i ostaje samo quattro da pise naprijed...spustat necu,ceste su katastrofa a za 16 ili 17...pa sta prvo povoljno naleti!!!!!!

mala broda iznad vardista....prije klizista sa one strane od travnika zemljak..

golf2 je napisao(la):
bas zvijer audi :icon_biggrin:
e dakle rijec je o projektima...tuning projektima..osim vecih felgi nema nesto drugo za sad u planu jednino mozda na proljece chip tuning i sport filter....i revidiranje ispusnog sistema...
al trenutno prva stvar je zamjena isparivaca na plinn sistemu...ovaj je vec 3 godine na autu i dosta je prosao...gasi se auto kad je na plinu tako da ide zamjena ovih dana...kolega je odradio na svom i kaze ide kao lud a nikakvih problemna nema!!!!!!

Član
adnanalfa je napisao(la):

duleprof je napisao(la):
sve je to u planu ali potrosio sam se na podvozje,sajlene,lezajeve...ovo ono...tako da malo apstiniuram od daljeg ulaganja...ide lakit+ranje haube i skidanje plasticne maske stavljam mrezicu crnu i ostaje samo quattro da pise naprijed...spustat necu,ceste su katastrofa a za 16 ili 17...pa sta prvo povoljno naleti!!!!!!

bolje ostaviti fabricku masku nego stavljati mrezicu za komarce;)

ma ostavio bi ja al mi je nekakva seljacka ..nikako mi ne lezi....nebi bas mrezicu za komarce stavljao....hehe...nacemo nesto crno...crno do bola a moram i haubu farbat pa cu i nju onaj izdignuti dio u crno...mislim da ce bit ok!!!

Član
Ja bih onda Audi logo ostavio a sve u crno ofarbati kao na primjer kod ovog RS4
!!qzUJ2QBW0~$(KGrHgoOKiIEjlLmWN(BBKoC1j8r!Q~~_27.JPG

Član
adnanalfa je napisao(la):

duleprof je napisao(la):

TI na maloj brodi ?? Pa ja sam u Vardistu :D ...Kako nisam vidjao ovu zvijer ?

tek sam ga uzeo prije dva mjeseca...ja sam gore sto kazu kod vode pa iznad...danas stavio novi isparivac plina rendi lonzo,ide ko lud....hajde pa nekad i kafu da popijemo...javi se na pp s brojem...

Član
Matorac jedan nije rendi lonzo nego landi renzo.Ko tebe ufati na kafu naklon mu do poda od mene.Kad stalno zujis.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.