black_devil Član 29.03.2015 #139 FAHRO_ELIMINATOR je napisao(la): tacno nmg docekati da vidim te tockove uzivo...bice extra Kliknite za proširenje... Nadam se i ja da ce biti sve extra! I konacno vanjski dio zavrsen, pa dolazi unutrasnjost kao kod tebe
FAHRO_ELIMINATOR je napisao(la): tacno nmg docekati da vidim te tockove uzivo...bice extra Kliknite za proširenje... Nadam se i ja da ce biti sve extra! I konacno vanjski dio zavrsen, pa dolazi unutrasnjost kao kod tebe
enesss Legend 31.03.2015 #141 nemas se sta nadati sve ce biti super , taman i felge u pravo vrijeme i uzivancija
black_devil Član 01.04.2015 #143 giba je napisao(la): što misliš o tome da riješiš ove lajsne oko prozora u crno? Kliknite za proširenje... Rjesava se to sad
giba je napisao(la): što misliš o tome da riješiš ove lajsne oko prozora u crno? Kliknite za proširenje... Rjesava se to sad
buki_pit Član 02.04.2015 #146 Liga je napisao(la): Zanimljivo... Kliknite za proširenje... Dobri farovi
black_devil Član 02.04.2015 #147 Liga je napisao(la): Zanimljivo... Kliknite za proširenje... Izgleda tako a ustvari...
black_devil Član 02.04.2015 #148 buki_pit je napisao(la): Dobri farovi Kliknite za proširenje... Liga mi rekao da cu biti brzi na vecim brzinama
buki_pit je napisao(la): Dobri farovi Kliknite za proširenje... Liga mi rekao da cu biti brzi na vecim brzinama
ArminM Član 03.04.2015 #150 Jebo vas, kad god vidiim da je pisano u temi kontam dosli tockovi a ono nista jos