MuMa Član 11.08.2012 #16 Hvala Drug bas je ladja ja kroz Dubrave se malo vozo to je asfalt izjeban do boga auto Pliva kako nas narod kaze
Hvala Drug bas je ladja ja kroz Dubrave se malo vozo to je asfalt izjeban do boga auto Pliva kako nas narod kaze
C.Norris Član 12.08.2012 #19 dobar audi pravo, oprema je zvono :icon_biggrin: vidio sam te vcrs, tacnije kad si vozoo borija i tanu ja bio s njima :icon_biggrin:
dobar audi pravo, oprema je zvono :icon_biggrin: vidio sam te vcrs, tacnije kad si vozoo borija i tanu ja bio s njima :icon_biggrin:
BaXRS4 Član 12.08.2012 #23 MuMa čestitka i dobrodošao u obitelj :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_smile::icon_smile:
MuMa čestitka i dobrodošao u obitelj :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_smile::icon_smile:
GolFanatiCars Član 12.08.2012 #25 predobar audi neka e sa srecom :icon_smile: mogu mislit kako plovi na cesti :icon_biggrin: u njemu ko da se ne vozis
predobar audi neka e sa srecom :icon_smile: mogu mislit kako plovi na cesti :icon_biggrin: u njemu ko da se ne vozis
MuMa Član 25.08.2012 #29 Nastavi Za Auspuh Felge I Gume Rial 245-40-18 8J ET 30.. Sledece sedmice farbanje lagano...