Bio je 7 decembar oko 21:00 naravno ko svimma nama dune u glavu ( idem da se provozam) snijeg i jeste padao ulice fino osvjetljene divota se vozati upalim ja poziciju i maglenke samo, stavim GA u Sport i laganini sa prijateljem po gradu od kafica do kafica i kraj kafica oko 23:00 navece krenemo mi kuci ispred mene na 60 metara veliki kruzni tok, nigdje ni jednog auta ja Sam na cesti ko u pustinji DEVA. doslo mi odjednom bas kad ti DJAVO kaze sad i ja GA poslusa stisnem gas do daske uletim u kruzni tok idé on fino sistem proklizavanja se upalio Ali idé koliko se ja sjecam oko 60 na sat Mozda i vise i kad Sam krenuo da motam jer nisam mogao pravo krene da me zanosi (poslije Sam vidio da je cijeli kruzni tok bio zaledjene povrsinu) ja Sta cu prepao se zao mi auta, ja GA namotam u sekundi jos vise i pun gas kako Sam to uradio auto nije islo LIJEVO NI DESNO A NI PRAVO, vec nekako ISLO JE KLIZALO PRAVO U DESNO SAMO JE KLIZIO vidim ja trotuar ispred mene Auto udara DESNOM PREDNJIM TOCKOM ODSKACE PENJE SE NA TROTUAR ZAUSTAVLJA SE NA 10 cantimetara od BANDERE. Ja mislim u sebi uh Dobro je,Auto radi i daljeUbacivam ga u R ide on ali ne mota kako ja hocu ja namotam lijevo on idé pravo malo GA Lijevi tocak samo mota.... Audi je od 7.decembra u ATTEVIKS-u (Audi servis) i jos GA nisu napravili procijenili SU stetu od 6000 eura stim da cu ja platiti samo 300 eura ostalo sve osiguranje..... danas Sam isao da GA vidim naruceni SU dijelovi za njega, uspio Sam da napravim par slika koliko je bilo moguce po ovom SUGAVOM KISNOM vremenu, i imam jedan kratki video