CoL3 BHT Ovisnik 08.05.2012 #16 prelijep audi,ove A3 su stvarno agresivne izgledom ne vidim na slikama,ali dal si probao fenom,ako ima ljepila on ga mozda rastopi,ja sam tako skidao prije na autu ako ostane od necega eto isti odgovor
prelijep audi,ove A3 su stvarno agresivne izgledom ne vidim na slikama,ali dal si probao fenom,ako ima ljepila on ga mozda rastopi,ja sam tako skidao prije na autu ako ostane od necega eto isti odgovor
corradoM Član 08.05.2012 #17 evo slike. guma je skinuta, ispod je ostao ovaj sloj koji je tvrd kao i sam lak i ne skida se.... neki su mi govorili benzinom ili nitro rarzjedjivacem ...ne znam da li bi fen upalio??
evo slike. guma je skinuta, ispod je ostao ovaj sloj koji je tvrd kao i sam lak i ne skida se.... neki su mi govorili benzinom ili nitro rarzjedjivacem ...ne znam da li bi fen upalio??
soffa Član 08.05.2012 #19 fenom all polahko ne mozes za 5 minuta skinut strpljenja i zivaca i moci ces skinuti...
enesss Legend 08.05.2012 #23 kao sto ti adnan rece , benzin , pa onda poliranje i nista se nebi trebalo znati
gaga Član 08.05.2012 #26 arminnn je napisao(la): uljni razredjivacem Kliknite za proširenje... Ovo je sigurnija varijanta
soffa Član 14.05.2012 #30 ee bas mi se svidja sa ukusom i boja i felge i unutrasnjost i ovaj spojler nije los..