Little Dragon je napisao(la):Mensure svima se desi neki peh sa autom toga moras biti svjestan , eto uzeo si i Audia pa vidi koliko si srusio love u njeg da bude ispravan , takodje ima i do vozaca a vi odozgo se volite zaletat znam ja Mumu samo divlja :lol: tako nemoj kriviti auto toliko puno bolje bi bilo da si nju uzeo srediti , posebno jer je mladze novije auto , ali kao sto rekoh kasno je sada i nadam se da ce te audi slusati i da ces ga max utegnuti . Koje si retrovizore uzeo jel fabricke ili?
MuMa je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Mensure svima se desi neki peh sa autom toga moras biti svjestan , eto uzeo si i Audia pa vidi koliko si srusio love u njeg da bude ispravan , takodje ima i do vozaca a vi odozgo se volite zaletat znam ja Mumu samo divlja :lol: tako nemoj kriviti auto toliko puno bolje bi bilo da si nju uzeo srediti , posebno jer je mladze novije auto , ali kao sto rekoh kasno je sada i nadam se da ce te audi slusati i da ces ga max utegnuti . Koje si retrovizore uzeo jel fabricke ili?
HHAAHAHAHA Jaoo Cujes ti redza sta govori Dragon .. da mi volimo divljati hahaha
MuMa je napisao(la):Brate auto ti je vrh.. znaci nema daljee unutrasnjost je jarane topp Non stop ga vidjam gore kod skljoce ,,, Muzika je dobra sve u svemu auto je top.. nego kad ces doci da se vozamo I ja sam sebi kupio audia S6.... pa da malo Zivinice dignemo na noge HAHAHHA