Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bok,hvala ostatku foruma na komplimentima astra ima malo kilometara zato sta je 1 vlasnik bia pomorac i u njega je bila neke 2 godine mozda neznan tocno i on je udria naprid na semaforu i onda je kupia moj kum limar i sredia tipo top u tvornicko izdanje auto i cim je bila gotova ja je uzea a u kuci imam jos 2 auta od staraca pa tu i tamo vise vozim njihove ( u staroga passat 1.9 tdi ne trosi nista usporedno sa mojom pa ga koristim za fakultet i ovako) a astra je vise onako za navecer i vikend
inace sam rodom iz livna pa kad iden sa svojom nekoliko dana gore triba mi full tanak za neznan nekih 400-500 km a uzmen od starog ulijen 200 kn pridjen nekih 450 km a sa svojom 200 kn mogu bit sritan ako pridjen 250 km
Fina Astra, a meni se nešto posebno sviđa ova boja...mislim da je to upravo ona plava koja je meni najljepša inače, samo na slikama to sve malo drugačije bude :icon_smile: