Na audiju su mi 2 grijaca bila slomljena,ali u ravnini sa glavom :icon_eek: Znaci nemoguce bilo da se izvrnu,jer nema se za sta uhvatiti.Daki mi trazio skoro 2500km da to rijese jer nisu smjeli garantovat za tokara da nece ostetit on glavu nakon sto je oni skinu(ljudi se ogradili sto je fer i korektno) ali ja nisam zelio dati tolike novce za to,jer auto je palilo normalno ali to mi je bio trn u oku,a jos po baxuzluku nisu zalomljeni u istoj glavi vec po jedan u svakoj,znaci bas covjek baxuz :icon_eek:
Al hajd da neserem vise ovako,svi su govorili da nije moguce da ih izvadim bez skidanja glave i tokara,ali odvezem dugogodisnjem majstoru i tatinom prijatelju i covjek ih izvadi oba za 1 dan i to bez skidanja glave i sl.Uzeo mi 100km halal mu bile i ostavioo sam mu na kafu.Ugl ja sam bio prisutan dok su radili ali ako budem pisao kako su vadili ionako dug post ce se pretvoriiti u roman pa ti posaljem na pm,ali nepreporucam ti da ti sam radis jer stvarno treba osjecaja.
Ajde napisat cu ovdje neka je dugacko mozda pomogne nekom.
Ugl uzeli su nov isti grijac koji se nalaze vec u tom autu i premjerili ga da vide dokle smiju busiti i sl a da ga neporbiju da neode sve u glavu.Nakon toga aku busilica,tanka burgija,dosta zivaca i dooosta wd-a i lagano zabusivanje rupe vodilje da bude fino centrirana.Sve se radilo polako i pazljivo da nedodje do probijanja i sl pa da neode sve u glavu.Nakon zabusivanja tankom burgijom preslo se na malo deblju i sve tako dok nisu dosli do samog navoja u glavi koji su lagano procistili ureznicom pomalo opet pazeci da neode nish u glavu.
Izvadjeni grijaci ja sretan oni sretni.Ugl ali samo treba pazljivo da neode nista u glavu i sl.