Astra je napisao(la):prije bi uzeo ovog dizela nego m3 to je def.. Strasan motor!!
Astra je napisao(la):prije bi uzeo ovog dizela nego m3 to je def.. Strasan motor!!
Astra je napisao(la):ne osporavam ja M3, ali ja bi licno uzeo 335, svako ima svoje, radije cu uzivat u 600Nm nego u bilo kojem benzincu... A ti djavolice malo si isfrustrirana, nisam ti ja kriv sto vozis nereg. auto, skupi malo para reg auto pa mi se obrati..
Tvojim glupim komentarima?Ni najmanje srećo, imam se čemu nasmijat dobro kad ih pročitam ne vidim tu nikakvu furstraciju :icon_question: Edukuj se malo bilo bi ti pametnije nego da valjaš gluposti kao što to redovito radiš A to što ja NEĆU (naglašavam da neću a ne ne mogu) da registrujem auto nije tvoj nego moj problem a još manje tematika koja bi imala bilo kakve veze sa ovim ljepotanom na slikama :icon_smile:Astra je napisao(la):ne osporavam ja M3, ali ja bi licno uzeo 335, svako ima svoje, radije cu uzivat u 600Nm nego u bilo kojem benzincu... A ti djavolice malo si isfrustrirana, nisam ti ja kriv sto vozis nereg. auto, skupi malo para reg auto pa mi se obrati..