Fele je napisao(la):
Nije mi jasno sad tepsija sta zelis da postignes ovim postovima, nema te nikako imas jedva 41 post i sad pokreces neke teme nigdje veze, prijavio si organizatoru momak je prebacen, nit se ljutio nit zalio, jbg nije do njega nije znao, momak prvi put ucestvuje na ovakvom race-u koji je jebo lud zbunjenog, prvu klasu 3 auta regularna od 11, pola auta nema ni papire. Samo mi nije jasno sta hoces da postignes? Jel provociranje izazivanje problema? Glupiras se majke mi.
e vidi, sutra cemo se vidjet u gradu, mozda rukovat, mozda i kafu pit , iz tih razloga necu da odgovorim na post kako bi trebao...
ali...
1.kakve veze ima broj postova ovdje uopste ?
2.kakve veze ima moja aktivnost na forumu ?
3.koji si ti vrag ovdje da pricas tim tonom i govoris kako se glupiram.
ako ti tamo pored imena pise admin ili slicno sranje mene ne briga ista glupost. citiras me a ja tebe spomenuo nisam.sta TI koji vrag hoces da postignes. ocito si na lijevu nogu ustao pa svoje frustracije na forum bacas, mene se kani, nit te poznajem a nit me briga sta si ni ko si. nemam nist protiv tebe i nek tako i ostane. pricam s ljudima koji su kompetentni odgovarat. ne intresuje me netko s xxxx postova i slicnim pizdarijama, ovo je cyber svjet ne semafor i linija ili nest drugo..
@zlaja
ne kazem ja nist lose protiv tebe, Deja ili nekoga , ne daj Boze, zadnje mi je da se neko naljuti il pomisli nest pogresno. bilo proslo samo pricamo i iznosimo cinjenice nist vise... danas/sutra cemo zajedno jest/pit tako da ne unosim ni 1% lose enrgije u raspravu, vec naprotiv... daj boze da mi vozamo auta svi spremna za 11 sec
@IGY
da dizemo haube i pravimo klase
pozdrav ljudi... i pojedinci kanite se malo foruma, vani je hladno dovoljno da se oladite za par min na tarasu stanite i to je to.
zivjeli
i da +1 post ovom prilikom