2 iste sirene razlicit kontakt, kako skopcati

2 iste sirene razlicit kontakt, kako skopcati

Član
danas sam dobio sirenu istu kao moju original od golfa 2 onu tubu, i mislio sam je skopcat na moju da obadvije sviraju zajedno, medjutim na ovoj novoj masa je na sarafu kad se privije gore za drzac ona svira, a ova stara ima 2 zice + i -, a ovu novu skopcam na ovu masu od ove sirene nema snage da je upali samo malo ciči, ima li kakvo rjesenje?:icon_question: ;)

Član
RE: sirene razlicite kontakt nije isti

AldinShpura je napisao(la):
meni se cini da ima saraf za stelovanje na istoj

ima saraf za stelovanje zvuka, al nije to problem, nego na golfu sad imaju 2 zice za sirenu, kontakt i masa, ova stara sirena je imala 2 izvoda da se kopca, a ova nova ima samo 1 zicu da se kopca to je kontakt, a masa joj je na sarafu kad se privije za sasiju auta, a kad stavim ovi zicu od moje mase nema snage da je upali se to me muci, nadam se da si razumio:icon_rolleyes:

Član

dami2580 je napisao(la):

ima saraf za stelovanje zvuka, al nije to problem, nego na golfu sad imaju 2 zice za sirenu, kontakt i masa, ova stara sirena je imala 2 izvoda da se kopca, a ova nova ima samo 1 zicu da se kopca to je kontakt, a masa joj je na sarafu kad se privije za sasiju auta, a kad stavim ovi zicu od moje mase nema snage da je upali se to me muci, nadam se da si razumio:icon_rolleyes:

Mislim da ti treba relej za tu trubu, pise li na njoj 12 ili 24v?

Član

Dejan 16v je napisao(la):
dami2580 je napisao(la):

Mislim da ti treba relej za tu trubu, pise li na njoj 12 ili 24v?

12v pise na njoj:icon_question:

evo slika kako izgleda moja i ova nova sto sam dobio na poklon

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
moja je desna s ovom plastikom, a lijeva je nova s 1 kontaktom, kada na ovu novu skopcam na ovu masu zicu a ne na sasiju ne moze da svira nikako samo se cuje ono kako kucka privijaj ne privijaj saraf vazda isto, POMAGAAAAJTEEEE;)

Član

zna li iko kako ovo da rijesim da obadvije skopcam da sviraju:icon_question:

Član

dami2580 je napisao(la):
zna li iko kako ovo da rijesim da obadvije skopcam da sviraju:icon_question:

Jesi li pokusavao tu novu samu da prikopcas da vidis svira li? Prkopcaj je na akumulator direkt ;)

Član
moras ugraditi relej ako mislis da ti sviraju kako treba i to najbolje da dovedes plus direktno s akumulatora.;)