Član
addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
Naravno, salim se... vidio sam i ja tog iz Visokog...
addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
addo je napisao(la):Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
Znam dodjes s Kenanom kod Muhameda a i ne zoves na pivu! :icon_mad:
BTW Muhamed te je nahvalio pravo, "ljudina i po", kaze!
Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
Hehehe.. Iduci put obavezno te zovem, samo sto vise nemam cime doci... od sutra sam pjesak... A Muhamed, hehe.. i ja za njega imam samo rijeci hvale i veliki respect!
mario05 je napisao(la):Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Aditas je napisao(la):addo je napisao(la):Pa dobro sad necemo u detalje, ne znam ni kod ovog sta je pod haubom jer vidim na slici auto! Mislio sam na izgled!
Hehehe.. Iduci put obavezno te zovem, samo sto vise nemam cime doci... od sutra sam pjesak... A Muhamed, hehe.. i ja za njega imam samo rijeci hvale i veliki respect!
jel to ode EP2??