Jeste rekao ali mi je cudno Noke da je zamajac. Autu kao da nedostaje goriva pa trza ne ide mi u glavu da je zamajac. A opet hajd zamijeni zamajac nije mala stvar a ko mi garantuje da je do njega? I sta bude opet isto?Pa jel ti amar rekao da nije do dizni ?
Ma naci ce se taj kvar ako treba rastavit cu komplet motor do najsitnijeg detalja. Egr zatvoren, katalizator izvadjen tako da to nije sigurno. Gledaju oni i ostale parametre ali sve je OK. A ne mogu da vjerujem da se nisu susretali sa ovakvim problemo pa proizvodi se 14 godina ovaj motor nije od jucer tu.Mozes li ikako snimiti parametre u leru, i postaviti nam ovdje da probamo naci gdje je problem.. pa taj motor rade svi majstori, svi su ih "svarili" do sad, ne znam gdje je problem..
A ne idu mi u glavu nikako ti vasi majstori gore, bar vecina njih...cuj sta ako zamijeni zamajac a opet bude isto.. pa brate, valjda nisi duzan platiti majstoru koji ti nije napravio auto, bar kod nas tako ide... drugo je da mu ti kazes hocu da mi zamijenis zamajac jer se meni mijenja, izvoli koliko je...
EGR, katalizator, tandem pumpa, map senzor, senzor temperature goriva, bregasta, hidropodizaci... otprilike su to te stvari koje bi ti mogle praviti problem.
ne gledaj greske, hebes greske...gledaj parametre, odnosno, majstor, ne ti..
Specificno sto se zamajac cuje isto kao sto se i cuo od kako sam ga uzeo isto se cuje. I ne ide mi u glavu da on trokira zbog zamajca. GTI TDI imas li broj od tog majstora. Nema odustajanja dok se ovo ne rijesi.[/QUO
Specificno sto se zamajac cuje isto kao sto se i cuo od kako sam ga uzeo isto se cuje. I ne ide mi u glavu da on trokira zbog zamajca. GTI TDI imas li broj od tog majstora. Nema odustajanja dok se ovo ne rijesi.