Član
Polo je napisao(la):sve si mi reko.ma dogovorit cu se s nekim ko ima upecatljivo auto da ga lakse nadem nek me saceka pa cu doc
ma to ti je najbolje
Polo je napisao(la):sve si mi reko.ma dogovorit cu se s nekim ko ima upecatljivo auto da ga lakse nadem nek me saceka pa cu doc
E ako mene ne skontas,onda nista,idi doktoru da ti pregleda dioptriju.igyracer je napisao(la):Polo je napisao(la):sve si mi reko.ma dogovorit cu se s nekim ko ima upecatljivo auto da ga lakse nadem nek me saceka pa cu doc
ma to ti je najbolje
Nije ni to iskljuceno na vrbanji.U srijedu stojim ja sa Damirom,crno-bordo astra i demonstrira on meni svoj novi woofer.Nakon jedno 15 minuta dolazi covjke koji zivi na kraju one ulice,kotromaniceve,da kaze da smo ga probudili i da ce nam zvati muriju ako nas jos jednom cujeAl_Galone je napisao(la):Fele je napisao(la):Auuuu ja mislim da BMW ce mi biti sluzbeno odsutan, kako ce direktor doci.
U nedjelju navecer BMW sluzbeno putuje,a mozda se i pojavim da mi zazelite sretan put onako grupno.
99% posto da hocu.
Almera da nisi ti slucajno bio na tom parkingu utorak navecer???
Ostavljao jarana i vidim nekih auta je bilo i neke raje,ali nisam zagledao.
Neznam skontajte se za taj parking ipak je to pod prozorima stambnene zgrade,te zbog toga i nije pogodno za gasanja i slicne stvari da nas neko nebi gadjao flasama serpama i sl,a mogu stanari zvati muriju.
Schumi je napisao(la):Ma cemu vise strah toliki od policije.nek zovu baaa nije problem.
Mirz@ je napisao(la):i kakav je dogovor gdje je okup ? to je ovo mjesto u hrasnom ?
jojo je napisao(la):dovucu ja jet-a nije problem hahahahaha