Opel Astra H GTC

Opel Astra H GTC

Član
a7376b9a801ed7971b836b0f5df160e2.jpg


Alpine Ina-W910r in da house :) Specifikacije na - http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-alpine-ina-w910r_p-27177.htm

All-in-one unit :) + uzeta je i rikverc kamera. 3 problema ostaju, kupiti alpine komande volana za Opel, kupiti 2din blendu za Astru i naci sposobnog majstora koji je u stanju sve to kvalitetno skopcati, ovo zadnje je ujedno i najveci problem od svih.
Imas kod Muhe u caraudio sve to, jedino je mozda 4-ta stavka problem, cijena :D
 
Član
@Spesdrive slažem se bacaju na plavo. Jedno po jedno se rješava i sve sijalice u autu će biti zamijenjene za bijele, polako :)

@adi187 nema Muha na stanju ništa od onoga što meni treba. A ako ću već čekati 15-20 dana onda ću radije sam naručiti po vjerovatno duplo manjoj cijeni :)
 
Član
Jos samo da pokopcas. Imas tutorijale na youtube, treba ti sat vremena i trebas znat malo oko struje
 
Član
Ovo mi je bolje od onih trakica sto ih moras sjeci pa nalemiti zicu,cak ima i duzinski tri ili 4 ledice zavisno sve gdje ce se ugradivati,pa cak postoji i Cob led panel 8x1cm al sija prejako,ovo ce ja mislim biti mjera.
 
Član
Ne sjećam se tačni (pa da ti be slažem) jer su naručeni prije 15ak dana ali između 45 i 55KM sve u kompletu, prednji i zadnji senzori, "kompjuter", displej, alat za busenje rupa. Kod nas u Komelu su mi tražili 500KM za iste senzore sa ugradnjom (imam i poruku ako treba). A mogu na svako auto jer su univerzalni, samo je važno da naručiš boju koja ti treba jer ako uzmeš pogrešnu onda to ružno izgleda, a jos ružnije kad se ofarba pa počne guliti
 
Član
Jesi sa ebaya narucivao ili?? Hajd kad spojis javni, imam i ja u planu...
Nisu sigurno kao u komelu, al je i meni glupost bacati tolike pare na senzore kad i ovi rade ok. Kad koji crkne da uzmes i novi set pa mijenjas jedan po jedan, isplati se.
 
Član
Sa ebaya su. Danas sam bio kod jednog kaže može zadnje skopčati bez problema, ali ne zna kako će prednje. Potražit ću ima li neko ko to zna pošteno skopčati, ako ne onda će ići samo zadnji. (ima li neko od forumaša nekoga ko bi to mogao skopčati?) :)
 
Top