Video: Fast & Furious 4 trailer released

Video: Fast & Furious 4 trailer released

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahhahhah,istina vala koliko god ja sebe smatrao ozbiljnim filomofilom :icon_biggrin: moram priznati da je ovaj film ucinio da ja sa svojih tadasnjih 15 godina nenormalno zavolim auta.

iako sada smatram da su svi dijelovi manje vise nekvalitetni filmovi prvi dio u tadasnje vrijeme sam bukvalno obozaovao,osim sto me nenormalno privukao automobilima takodje mi je oduzeo sigurno nekih 200 sati zivota jer zaisat taj prvi dio odgledao pa bez zezancije najmanje jedno 100 puta,sigurno,bio sam zaludjen malac:lol:

drugi je losiji,treci je smijurija od filma i konacno nadam se da ce povratak stare garde uciniti da ovo bude filmcic na kojeg cemo se ponositi.;)
 
Član
Prva dva dijela sam gledao milion puta i opet cu gledati! Tokio drift sam samo jednom gledao! Samo zbog auta! A film je fuj! A ovaj jedva cekam!
 
eheh!

evo odgledah upravo trailer,ne znam,djeluje mi ko tipicni akcijski film u kojem su auta u drugom planu,to mi se i ne svidja bas.prvi je i bio gotivan zato sto su mu glavna tema bili automobili i tuning,pa tako i sve sto ide uz to;nocna okupljanja,trke,"rejserski" rjecnik... A ovaj...ne djeluje tako.ali budemo vidjeli sljedeceg ljeta!:)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top