BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Nove poruke na profilima

Postovani, dali je moguce da se napravi pod forum - PNA-PDA Navigacije, gdije bi se moglo raspravljati o problemima i instalacijama na externim i ugradjenim navigacijama .
Hvala !
Postovani, mogu li da Vam posaljem broj sasije od Peugeota 307 da proverite da li ima FAP filter i plivajuci zamajac? Voleo bi i da mi napisete iskustva o tom vozilu. Hvala
U procesu sastavljanja mog novog ljubimca BMW E36 318i, motor se sastavlja na novo, zato jer sam ja tako htio da krene samnom sa 0 kilometara i ne nekosta puno... i samo Viktor Reinz :)
Pozdrav drug,zanima me tko ti je zatamnjivao stakla na E60
CoL3
CoL3
Anes iz konjica. Na fb Anes folije
Pozdrav ljudi,vec sam pisao da imam problem sa automatskim mjenjacem na laguni 2 i popravak nije bas jeftin.e sad,imam soluciju zamjene za manuelni mjenjac koji kosta duplo manje para nego da remontujem automatski.zanima me,iskustva,da li je ko radio i ima li kakvih problema kasnije,kako se odrazava na vucu i potrosnju goriva i sl.hvala unaprijed na odgovorima i savjetima