Znak "zabranjeno parkiranje"- nabavka

Znak "zabranjeno parkiranje"- nabavka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovako, trebao bi nabaviti onaj znak zabranjeno parkiranje da nakacim na garazna vrata...

naime tu je odmah i kafana pa ljudi parkiraju non-stop, receno je vlasniku/konabarima da napomenu goste da nije parking ispred garaze, ali ne vidi se bas iz kafica jel se neko parkirao ili ne... uglavnom nisu problem gosti koji odmah preparkiraju, cesto neki "frajer" ostavi auto i ode...

zvao sam policiju u pocetku, ali dok oni nazovu/nadju covjeka... vise se ja nanerviram i izgubim vremena,... a nekoliko puta sam bio primoran primjeniti radikalne mjere, posebno jedne nedjelje, kada pauk ne radi...treba mi kakvih znakova, da bude upadljivo, i da ne bude "do mene" kada se nekome auto nasilno odgura...
Imal to negdje nabaviti, ali da nisu "posudjeni" sa ceste:icon_smile:

Član
ima kod komsije ispred garaze takav znak mozel on da ga tebi prebacimo pa se onda mogu parkirati kod komse hehe

Član
Zaboravi napomenut, gdje u Zenici da to odradim, da mi nacrtaju nesto veliko ma moze fluroscentno da smeta avionima:D Ili da pravim mehanizam na izvlacenje sa siljcima:lol:

187

Član
ma brate uradi sam uzmes lim fino i nacrtas onaj znak i cao 2 farbe crvena i plava i gotovo... da si u rajvoSa ja bi ti odradio iz nase mahale i donio bi ti al vako jbg xD

ja sam stavljo kocke betonske ispred garaže i to mi je najviše pomoglo da se ne parkira znak mi je slabo pomagao a što se tiče tog znaka zovneš grafičara i on ti naljepi na vrata i rješena stvar al i to nepali znam po sebi ja se uvjek s nekim svađam po 3 puta dnevno jer mi je garaža u centru pa mi neko uvjek parkira ispred

Član
jarane napises na neku dasku da busis gume ko parkira na tom mjestu!! :lol::lol::lol: sorry na off-u

Član
hah ma najbolje staviti neki kameni stub ili nesto slicno...pa kada dodes samo ga pomjeris..i et ga...a alene vidim ja fali meni znakova...hahh

odes u eurocopy-u u staroj carsiji,donja ulica,gdje ima ona nargila,valjda znas gdje je :icon_rolleyes:
mislim da rade to i jeftini su ;)
ako ne onda tamo gdje si radio slovo "P",mislim da se nalazi u travnickoj,pa pitaj njih ;)

Član
samo kameni blokovi pomazu. kod mene je komsija stavljao upozorenja i na kraju mu pukne film i zakaci lika sajlom i izvuce ga na sred ceste. to je bilo nekad poslije rata i nije bilo graficara da urade znakove i sl. ma gamad ne postuje privatno vlasnistvo i parkira se gdje stigne

Član
Aaaa nije mi ni palo napamet to uradit u vidu naljepnice,:lol:... ajd blizu je eurocopy 2 strasne minute hoda:lol:

Meni je najgore bilo jesenas jedne nedelje, a pauk ne radi... policija zove lika koji je negdje iz busovace i nedostupan,... sreca pa bio jaran sa "dzipicem" u ze, sajlu i nasilu ga odslepamo:icon_mad:

MTR

Član
otidji u Chip studio u Travnickoj , uradit ce ti za male pare fluorescentnu .

ili prosetaj po carsiji u neka doba i skini sebi znak sa bandere , ne treba ti vise od 20 sekundi :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.