zdravo

zdravo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo zovem se Filip Jovanovic iz Beograda sam, imam fiat punto 2002 god. kupio sam nov akumulator i sad nemam kod za radi pomozite mi molim vas.

Dobro dosao, postavi novu temu u odgovarajuci podforum....

Nego jesi li dobio one servisne knjige kad si ga kupovao, ili kakve papire od auta, npr ja kad sam uzimao c klasu dobio sam onu knjigu sa upustvima i na kraju knjige sam kod radija i jos neke brojeve i informacije....

ma jok uvezo mi ga neki lik i nije mi dao nikakve knjige a ja ga zovem da mi da kod on se ne javlja. poludeo sam pitanje je sta sam napravio i uvezo. nesmem da razmisljam o tome. pa rekoh jedino ovde mogu da mi pomognu za kod.

nemam kod za radio a akumulator je ok :icon_eek:

Filipino, mozda bih mogao pomoci oko toga, javi se da znam da si jos aktivan na forumu, pa cu ti pronaaci jedan program za to.. ;)

Moraš naći ime svog radija, i serijski broj, bez serijskog broja ti niko nece moci pomoci osim ovlastenog servisera tvoga automobila. Ukoliko imas serijski broj, kucaj na google "Radio Code Calculator". To skines i izaberes svoju tipu radija i ukucas serijski broj radija i sada cekas 4-5 min dok on sam ne izlista i dok ne preuredi, i izracunati ce ti ttvoj kod za radio. poozzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.