Zamjena?

Zamjena?

Početnik
Ima mi stari ponudu za mog golfa sa profila tj. Garaze ovaj na profilu je Virtual Tuning

znaci stock 1.6 benzin + plin crveni 4 vrata 1985 mehanika extra limarija soldina ima malo ulaganja covjek mi nudi

ovo

http://www.pik.ba/artikal/1042406/vw-passat/

i da mu doplatim 500km

Isplati li se? I jel zna neko sta o ovome autu i samom vlasniku automobila? Hvwala svwima! :)

Član
naravno da se isplati, 4 godine mladje auto,,, samo vidi kakva mu je mehanika i mjenjaj odmah.
ovo za dvicu je ladja :D

Početnik
sub3r je napisao(la):
naravno da se isplati, 4 godine mladje auto,,, samo vidi kakva mu je mehanika i mjenjaj odmah.

Hvala Sub. samo je malo problem to odlazak u prnjavor jel se tamo cini mi se nalazi automobil i ako nebude dobar to je stvarno bacanje paara onda razumijes? A inace znam da je isplatno jer onda imam jos hiljadarku ulaganja na registraciju i plin i imam 4 godine mladje auto sa klimom (sto je starom velika prednost ) :D ;)

Član
Istekla je regristracija u njega ;)
U tebe neznam sada jos je u tebe plin a u njega nije :icon_confused:
Ja bi se mislio kljuc za kljuc a ne da mu jos doplatim ;)

Početnik
Skrabo je napisao(la):
Istekla je regristracija u njega ;)
U tebe neznam sada jos je u tebe plin a u njega nije :icon_confused:
Ja bi se mislio kljuc za kljuc a ne da mu jos doplatim ;)

Jesto ali je kod njega auto 4 godine mladje,ima klimu,ima bolju limariju 100% pogledaj mog golfa u garazi pa ce ti sve biti jasno trebao bih i u njega sada da ulozim 1000-1500 da se limarija uradi sto mi se bas trenutacno neradi jel!

Ajd ajd da cujem jos za sada 1 za 1 protiv :D

Član
G2_1.6B je napisao(la):
Jesto ali je kod njega auto 4 godine mladje,ima klimu,ima bolju limariju 100% pogledaj mog golfa u garazi pa ce ti sve biti jasno trebao bih i u njega sada da ulozim 1000-1500 da se limarija uradi sto mi se bas trenutacno neradi jel!

sve si vec rekao, samo nek ti neko provjeri kakvo je ovo auto, da ne ides bezveze i to je to ;)

Početnik
E da mi je naci nekog od forumasa da je voljan da pogleda auto za mene pa da mi javi sta i kako :icon_question:

Početnik
ovako sa slika nij elosh,ako je iole kakvog ga opisuje isplati ti se,,samo nadji nekog da ti provjeri prije nego sto odes tj da znas isplatil ti se ili ne otic do dole,,,ugl pasat nije losh;)

Član
ono sto znam jeste da su ovi motori jako dobri,imao je moj komsija istu seriju,isto karavan,isti motor,i cini mi se ista oprema kao u ovog sa linka. Mogu ti reci da ga je slusao samo tako, on nije imao plin na njemu,nije mu nikad trebao, cuvao je passata kao oci u glavi, i prodao ga da kupi novijeg,vidim tog starog i dan danas se vozi,kao nov je i dalje. NIkad nije imao problema sa limarijom
nadam se da je i ovaj u dobrom stanju,dobra su to auta

Početnik
ArminM je napisao(la):
ono sto znam jeste da su ovi motori jako dobri,imao je moj komsija istu seriju,isto karavan,isti motor,i cini mi se ista oprema kao u ovog sa linka. Mogu ti reci da ga je slusao samo tako, on nije imao plin na njemu,nije mu nikad trebao, cuvao je passata kao oci u glavi, i prodao ga da kupi novijeg,vidim tog starog i dan danas se vozi,kao nov je i dalje. NIkad nije imao problema sa limarijom
nadam se da je i ovaj u dobrom stanju,dobra su to auta

Znam da su motori dobri a auto je za Golfa sto Sub rekao laadjaa...ima mi ujak istog samo kod njega 1.9 TDI i malo je losija oprema tj. nema klime 92 godina evo vec 10 godina je kod njega slusa ga odlicno ide k'o zmaj nikad problema sa motorom malo mu je doduse pocela korozija izbijati al' eto sad zasad je dobar!
;)

A ja bih morao plin jer je malo traumaticno sipati u auto benz. poslje plina :icon_biggrin:

Znaci 2 : 1

ajd da cujem jos misljenja

BHT Ovisnik
ja bih mjenjao,evo ponudio sam mu jettu svoju,kada bi uspio prodati jettu,ako je s njim ured sve odmah bi isao po njega,racunaj da ge registrujes i ubacis plin opet ispadne kao dosta drugih passata s tim da ima bolju opremu od ostalih,a inace su udobni i zvucno bolje izolirani:icon_smile:

Početnik
CoL3 je napisao(la):
ja bih mjenjao,evo ponudio sam mu jettu svoju,kada bi uspio prodati jettu,ako je s njim ured sve odmah bi isao po njega,racunaj da ge registrujes i ubacis plin opet ispadne kao dosta drugih passata s tim da ima bolju opremu od ostalih,a inace su udobni i zvucno bolje izolirani:icon_smile:

AKKMonca
23.12.2010
Pitanje za jetta 2
Imam pitanje vezano za jetta 2 što prodajete...

Ko ovaj autic kupi ima garanciju od mene godinu! Auto je sttvarno cuvano i u besprekornom je stanju! Pozz zaa vlasnika!

CoL3
24.12.2010
Prije 10 sedmica, 1 dana, 17 sati i 31 minuta Re: Pitanje za jetta 2
hvala lijepo iako neznam tko ste ? :))

Taj sam ja ! :D

Hvala Marko vidjecu jos malo da neko od foruma iz Prnjavora da mi ode pogledati kakvo je!

Ako bude ok da zavrsimk to sa covjekom ! ;)