Zamjena dihtunga??

Zamjena dihtunga??

Član
Naime skonto sma neki dan da mi pušta malo vodu na hladnjaku malom ulja što stoji iznad uljnog filtera.Kroz njega ide pola voda a pola ulje tzv mali hladnjak ulja koji imaju td motoori, kod mene 1,9.Sad me intereesuje jel to problem zamjeniti unutra taj dihtung i koliko tu ima posla jel neko mijenjao???pozzz:cool:

Član
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/ostali-autodijelovi/vw-golf-2-gti-16v-dijelovi-hladnjak-ulja-slika-10034058.jpg

Ako mislis na ovaj hladnjak, tu ja msm da nema dihtunga, osim tamo na bloku izmedju bloka i ovog hladnjaka. Jer da pusta tu vodu, ubacivo bi je u ulje, ili ulje u vodu, pogledaj da slucajno na crijevima ne pusta, posto zna da oksidira i ne moze selna lijepo da stegne. I jos pogledaj racvu gore na glavu, tu je njima boljka, pa mozda se slijeva niz crijeva dole.

Član
To je to al mi kaplje voda sa uljnog filtera i mokar mi ovaj hladnjak od premanta, ono bali nije sad puno al vremenom skupi se jbg....Na račvi nije gledo sam suho sve samo ovdje ostalo a jesu malo oko crijeva oksidiralo k o kamenac se stvorio......procjeriću opet..:cool:

Član
Eto vidis, skini oba crijeva i dobro ošmirglaj ocisti svu oksidaciju i vrati crijeva.

Član
443972.jpg

Imas gumicu koju moze zamjeniti na hladnjaku, a provjeri i crijeva.

Član
Pa d anije do nje jel kroz taj dio voda prolazi, je r znam d aje pola-pola?????ako može biti do nje možd aje i ona???pozzz:cool: