Za sve tjunere

Za sve tjunere

Za sve one (i ja medju njima :) ) koji se cesto pitaju:da li moze ovaj motor u onaj auto?da li pase?da li odgovara?da li se moze ugradit ovo u ono?Ovo kad sam vidio,znaci sve ama bas sve se moze,samo dobra volja i,naravno,debel dzep :)

Viper-ov V10 u Kawasakiju :lol::lol::lol: cak i ne izgleda nesto posebno velik :)

sUx

Član
BlackPrince86 je napisao(la):
Za sve one (i ja medju njima :) ) koji se cesto pitaju:da li moze ovaj motor u onaj auto?da li pase?da li odgovara?da li se moze ugradit ovo u ono?Ovo kad sam vidio,znaci sve ama bas sve se moze,samo dobra volja i,naravno,debel dzep :)

Viper-ov V10 u Kawasakiju :lol::lol::lol: cak i ne izgleda nesto posebno velik :)

e ovo je ludilo nesmijes gas dati :cool::cool:

Millyard postoji firma,radi ovo cudo po narudzbi,znaci da ima manijaka koji ga traze :)
Pazi izjave vlasnika firme:
So what's next for Allen Millyard? "I am going to try and break the world land speed record for unfaired motorcycles, on the two-mile straight at the Bruntingthorpe Proving Ground next spring. After that, who knows? Maybe a motorbike with an Enzo engine, or a Porsche Twin Turbo. If someone wants one, I'm ready to do it."
hahah koji manijak :lol: