za GOLFISTE!

za GOLFISTE!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo sada na PIKu vidim neko prodaje kozna sedista od PORSCHEa. meni trenutno ne trebaju, ali da jos uvek imam Pola ne bih razmisljao, pesaka bi otisao po njih gde god da su. Usput, napisano je da su od 911, meni deluju kao da su sa 944 ili od starog 928...
kako god ovo je jedinstvena prilika za VW fanove!!! :cool:

http://www.pik.ba/artikal/153074/sjedista-prednja-kozna-od-porsche-a-911/

Član
ovo moze gde god da zazelis...
nego se moj Twingo ne uklapa u koncept automobila sa Porsche-ovim sedistima... :icon_sad:
Nermine brate moze u cetvorku bez problema, bar po pitanju visine sedista, vidim prodavac tvrdi da su sa 911-ice, ako jesu onda su sa Carrere 2, negde s kraja 80-tih...
Ovo vredi uzeti i neka stoje... a mogu da se preprodaju bar duplo!

Legend
ovo su od 944 ili 928 modela, sumnjam da su sa 911... al moguce je sve, ima jedan momak ovdje u sarajevu, jedno sjediste u kecu, super izgleda, sjedio sam u njemu, sve je na struju, ludnica..

ko ima keca, jettu ili nesto starije iz vw grupacije, sigurno ce mu extra "leci":cool:

Član
Gledao sam kacenje, kao na VW-u je, sedista su definitvno sa 924 ili u najboljem slucaju 944...nemaju naglasene profile kao kod Carrere.
ja sam se bio dogovrio sa likom za 150KM ali sam odustao jer nisam mogao da nadjem lovu a vec sam narucio nova za svoj auto... eh da je Poljak jos kod mene obradovao bih ga kao nikad...:D

Član
ja dogovarao da stavim u brava ali odustao jer nije tjeo dati po cijeni koliko ja nudim( jbg samo toliko imam):D

Član
mislim da je dobar cova, sad cu ja da potvrdim i predstavicu te kao prijatelja....
kaze da ima kisu ponuda ali sve van SA a njemu nije do peglanja oko slanja...
ali ako ste dogovorili sumanjm da ce te ispaliti.
ovo je nesto fenomenalno, sretno ti s njima sta god uradio, mada tebi je blizu gore HR, moze ovo fino da se proda ;).. to bih bar ja uardio.:D

deez je napisao(la):
mislim da je dobar cova, sad cu ja da potvrdim i predstavicu te kao prijatelja....
kaze da ima kisu ponuda ali sve van SA a njemu nije do peglanja oko slanja...
ali ako ste dogovorili sumanjm da ce te ispaliti.
ovo je nesto fenomenalno, sretno ti s njima sta god uradio, mada tebi je blizu gore HR, moze ovo fino da se proda ;).. to bih bar ja uardio.:D

ma necu..ja to planiram u passata uglaviti kako :D

ako nemogne..onda idu na prodaju

Član
strasna ideja brate!
evo rece lik da je s tobom sve dogovorio, salje ih busom sutra i bas mi je drago sto si ih ti uzeo! Neverovatan detalj bi predstavljale u tvom automobilu, kada zatvorim oci imam sliku kako bi to izgledalo, mmmmmm prejako.
Sretno! :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.