yugo tuzla 500 km, imal ko broj ?

yugo tuzla 500 km, imal ko broj ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pored mene je prosao bordo yugo koji se prodaje, uspio sam vidjet cjenu, ali nisam stigo zapisat broj, ako ko zna prodavaca ili zna broj molio bi da mi ga ostavi.. u Tuzli je auto vidjen, a cjena je kolko sam ja vidio 500 km

Član
Imas eno i reno 5 na PIK-u se prodaje 400 KM u Gracanici, ispravan .....:icon_smile:

:icon_exclaim: & yugo

Član
Kaze da jest, samo mu akumulator fali , mozda bi dao i jeftinije :icon_rolleyes:

Al opet cim se taj yugo vozi znaci da valja :icon_smile::icon_smile: ovo ipak staji auto pa bi trebalo otic pogledat :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

adi187 je napisao(la):
Kaze da jest, samo mu akumulator fali , mozda bi dao i jeftinije :icon_rolleyes:

Al opet cim se taj yugo vozi znaci da valja :icon_smile::icon_smile: ovo ipak staji auto pa bi trebalo otic pogledat :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

ma nema lik telefona, ne mogu ja otic u gracanicu i sad nagadjat dje bi on mogo bit, a yugo vozi znaci da valja, nebi trebo ozbiljnijiih kvarova imat

Ma kakvi ispravan KRS teski jos neuredni papiri..Gledao prijatelj auto i ja isao sa njim...Nije odjavljen, motor nije uredan i truhlo auto...Unutra raspad sistema...Poznajem Renault 5 u dusu, vrijedi 40 KM ne vise....

Član
:lol: hvala za inforamacije Roki hoce se netko namijerit :icon_twisted:

Znaci yugu trazi :cool:

:icon_exclaim:

Ma nece niko uzeti taj krs...Treba tamo napisati da se raja ne navuce...Bas je ocajan a nece da spusti ispod 350 KM :icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.