youtube klipovi

youtube klipovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako, imam jedno pitanjce za ove informaticare :D

uskoro trebam raditi neku prezentaciju, pa sam mislio skinuti neke klipove sa youtube-a. znam da postoji program za te stvari kao i program za njihovo "pustanje", ali me interesuje da li je moguce prebaciti to u neki format koji mogu citati i oni obicni playeri tipa win media playera??

pozz i unaprijed zaHvaljujem :D

edit: evo skidam youtube downloader, i tamo u opisu pise da se u njemu moze konvertovati i u neke druge formate, pa cemo vidjeti...

ako jos kome zatreba, evo i link...

http://youtubedownload.altervista.org/

Član
ja sam skinuo sebi ovaj konvertor. samo trebas naci na netu serijski broj, jer je ovo demo.
"FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter"

Član
mislim da ima program koji se zove easy video downloader...ima i mogucnost konverzije
ja imam i ovaj sto si stavio link,i on konvertuje...

Član
probo sam i radi. prvo skine fajl, mislim da je flv, nisam siguran. i onda izaberes da ga konvertuje. moze se birat u koji, kao i kvalitet... mislim da je dobar :icon_biggrin: i sto je najvaznije, FREE

Član
save2pc program skini provjereno najbolji kad skidas biras format u kojem hoces... kvalitet zwer ...

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
youtubedownloader , ne treba ti bolji i jednostavniji ;)

skino odma danas i radi savrseno... ;) samo nisam odma znao da moze i konvertovati. mislio sam da je on samo za downloada... :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.