Član
E ovako ljudovi .. Pooslije dugog razmišljanja sam odlučio uzeti skuter .. Eh sad,izbor je pao prvobitno na Yamahu Aerox .. Eh sad,znam taj motor dosta dobro,vozio sam ih dosta,stvarno su izdržjivi i kvalitetni a uz to su i brzi :icon_biggrin: Gledao sam ih dosta po piku,i tu sam naišao na problem :lol: Prvo,svi su skoro dosta prešli .. Premda je to Yamahina mašina ne brine me to toliko ali ipak ne bi volio da rizikujem .. Drugo,ne znam šta je ovo,da li kakav peh ili šta,ali sve jedan koji sam našao da mi se sviđa a da mi je cijena prihvatljiva nije mi blizu .. Sve je po federaciji a meni to nešto i ne štima,ne mogu naći ništa donekle blizu .. Treće,meni treba motor sa urednim papirima ,a Aeroxi su većinom uveženi i nikad nisu ocarinjeni i registrovani,dakle to ne bi,uzimao bih skuter sa papirima ..
Kao rezervnu varijantu sam imao Aprilijinu SR 50.. I njih sam vozio par komada i nisam im našao neku zamijerku.. Seriski Sr 50 je nešto sporiji od seriskog Aeroxa,to znam ali mi se čini da je Aprilia dosta sigurnija od Yamahe,takođe i udobnija .. Proletio sam na brzinu pik i vidio da su dosta jeftiniji od Yamahe Aerox .. Takođe skoro svaki koji mi se svidio bio je registrovan,i bio je blizu ..
Eh sad,zanimaju me vaša mišljenja o ova dva motora,šta bi vi napravili u ovom slučaju ? Znači neku stariju Yamahu sa više pređenih kilometara ili Apriliju mlađu sa manje pređenih kilometara .. Budžet mi je oko 2.000 km .. Takođe ima i još jedna varijanta,da sačekam još malo i da sačekam ako bi nešto iskrslo ..Vaša mišljenja,šta raditi ? :icon_smile:
Kao rezervnu varijantu sam imao Aprilijinu SR 50.. I njih sam vozio par komada i nisam im našao neku zamijerku.. Seriski Sr 50 je nešto sporiji od seriskog Aeroxa,to znam ali mi se čini da je Aprilia dosta sigurnija od Yamahe,takođe i udobnija .. Proletio sam na brzinu pik i vidio da su dosta jeftiniji od Yamahe Aerox .. Takođe skoro svaki koji mi se svidio bio je registrovan,i bio je blizu ..
Eh sad,zanimaju me vaša mišljenja o ova dva motora,šta bi vi napravili u ovom slučaju ? Znači neku stariju Yamahu sa više pređenih kilometara ili Apriliju mlađu sa manje pređenih kilometara .. Budžet mi je oko 2.000 km .. Takođe ima i još jedna varijanta,da sačekam još malo i da sačekam ako bi nešto iskrslo ..Vaša mišljenja,šta raditi ? :icon_smile: