xenon sijalice???

xenon sijalice???

Član
e raja..neki dan mi drug dao xenon h4 sijalice a takodjer je on to dobio a u njeg idu h1 pa tako da mu ne odgovara...eh sad ja sam ih postavio na obicnu instalaciju h4 svijetle bijelo..a meni bas nedjeluju ko xeneon..pa evo slike pa ko se razumije pitanje je jesul ovo xenenon sijalice...meni ne izgledaju tako al et ;)
ako jesu da nabavljam te blastove ;)

Ma da, jest fino svijetle onak bijelicasto plavkasto, ali im je funkcija nula, po suvom i tak i tak, ali kisa kad padne, sigurnije je pijeske ici:)

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Ma da, jest fino svijetle onak bijelicasto plavkasto, ali im je funkcija nula, po suvom i tak i tak, ali kisa kad padne, sigurnije je pijeske ici:)

uh po kisi ko da ih i nema :icon_rolleyes:
izginut samo :icon_rolleyes:

znaci obicne :icon_biggrin: onda moze lock ;)

Član
Ovo su one što ih prodaju pod xenon look, imao i nikad više plave sijalice na moje auto neće jer po kiši kao da i nemaš farova...čak i ovaj plavi xenon po kiši nije nečemu a ovo je blago reći katastrofa...

Član
kakav crni ksenon, ove si tu "zenon" china "look" sijalice eno ih po fisu par ni 8km... mada ja bi ti preporucio da ih skines... prvo sto su tko zna kakvog kvaliteta, slabo bacaju tamo gdje treba, tj. na cestu, ako je jos mokro, stat i cekat... uv zastitu tesko da imaju, mozda su i jace od standardnih 55w... uglavnom nisu zdrave za far, jaran je imao tako neke, pa su mu lagano otisla sjenila...

Član
darko13 je napisao(la):
Ovo su one što ih prodaju pod xenon look, imao i nikad više plave sijalice na moje auto neće jer po kiši kao da i nemaš farova...čak i ovaj plavi xenon po kiši nije nečemu a ovo je blago reći katastrofa...

ma svakao ih moram vratiti a sebi ak mognem prave xenone nabaciti i miran..jer ovako sa ovim sijalicama izgibija ziva..nedavno po kisi se vracao kuci ide lik sa xenenonima plavim ja morao stati nista vidio nisam :icon_mad: svaka cast tome sto je prosao neki golf 4 ;)

Limpi je napisao(la):
kakav crni ksenon, ove si tu "zenon" china "look" sijalice eno ih po fisu par ni 8km... mada ja bi ti preporucio da ih skines... prvo sto su tko zna kakvog kvaliteta, slabo bacaju tamo gdje treba, tj. na cestu, ako je jos mokro, stat i cekat... uv zastitu tesko da imaju, mozda su i jace od standardnih 55w... uglavnom nisu zdrave za far, jaran je imao tako neke, pa su mu lagano otisla sjenila...

znam da su bezveze,,al svakao ih vracam pa cu sebi prave nabavit ;)

Član
vidi ja sam imao problema na svom autu stalno crkavale sijalice...stavio xenon evo vec godinu dana miran... niti su sijalice pocele da pokazuju kraj ni nista... sad moram kupiti ove kao kod tebe plave pa ubaciti u duga jer ruzno izgleda.... uglavnom sve preporuke na xenon....

Sahman_Turbe je napisao(la):
darko13 je napisao(la):

ma svakao ih moram vratiti a sebi ak mognem prave xenone nabaciti i miran..jer ovako sa ovim sijalicama izgibija ziva..nedavno po kisi se vracao kuci ide lik sa xenenonima plavim ja morao stati nista vidio nisam :icon_mad: svaka cast tome sto je prosao neki golf 4 ;)

Limpi je napisao(la):

znam da su bezveze,,al svakao ih vracam pa cu sebi prave nabavit ;)

Xenon bez sociva je za druge smrt, jos ako visoko bacaju, popalim im sve kad naidju, da imam reflektor bilo bi malo kako se iznerviram :icon_mad:

Član
technoGeek je napisao(la):
Xenon bez sociva je za druge smrt, jos ako visoko bacaju, popalim im sve kad naidju, da imam reflektor bilo bi malo kako se iznerviram :icon_mad:

ne bih se slozio...:D ja svoje oborio do kraja...opet super vidim a nikom ne smeta...:D :D :D