www.remex.ba - nova stranica

www.remex.ba - nova stranica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Evo juce je pustena u rad nova stranica, malo smo pozurili i pustili je prije nego je skroz kompletirana. Djelom je to mojom krivicom, a malo sto cekamo da bude gotov novi salon pa da mozemo neke fotografije dodati i jos neka polja pokrenuti.

Jedno ljepo osvjezenje u odnosu na staru.

www.remex.ba

Član
ocelaviti osjediti i pogrbaviti ce se deyo.... od php if then go sistema :D a stranica je tipicna za deyu slicni fazoni kao i na drugim stranicama.....

http://www.remex.ba/rabljena.php?fn_mode=fullnews&fn_incl=2&fn_id=2 :cool::cool:

Legend
Nemam ja kod sebe backup da vidis kako je stara izgledala :D

Meni je ova super samo sto dok se jos doradi bice potpuna.

Rabljena vozila... BULE moras ti sve vidjeti :lol:

Legend
Nema mi nista gore nego kad vidim komentar, simpaticno, slatko, odlicno samo tako nastavi, nedaj se i slicno.

Mislim generalno, recimo kad se postavljaju noviteti ili slicno ;) pa evo cak i u ocom slucaju kod stranice ;)

Usput da se i zahvalim Deyi, extra mi je odradio, ideje su super, jedna fina promjena, cekamo sada da se promjeni server, pa da nadogradzujemo dalje.

deyo & letargo 5+

Član
Hmm nije Bulex jedini koji je pogledao rabljena vozila? :D

Odlično,samo tako nastavi :lol: :lol: :lol:

Legend
Nakon cijelog dana, mucenja nama svima dragog admina Deye :cool: stranica je jos doradjena.

Jos uvjek se cekaju odredjeni podatci i fotografije potrebni da se sve kompletira, te naravno da se ispostuje i finansijski dio do samog kraja, medjutim ja sam stvarno prezadovoljan uradjenim.

Deyo tnx na svemu :cool:;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.