WTF?problemi sa murijom zbog"pucanja"?

WTF?problemi sa murijom zbog"pucanja"?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
veceras krenem u grad kad me ustavljaju drotovi......
ja:vecer
on:vecer,kontrola bla bla bla...
kaze;sta u tebe puca iz auspuha kad ides ti si jedini u gradu kome se cuje to......(misli na blow off ako zna sta je to)
ja;to nije pucanje vec,hmm kako da to nazovem,pistanje....ali ne iz auspuha
on;pravis me budalom znam ja sta je pistanje,u tebe je to pucanje a to nije serijski a sve sto nije serijski nesmijes imati
ja:pa aj nadji mi da mi treba atest za to....
..............
i tako nesta je poslje otiso svrljati po papiru,nisam nista dobio al mislim da ce mi doci kuci,al neznam zasta ce mi doci kazna, za to PUCANJE?sta ciniti?

Član
nema ti za sta doci kazna nema na osnovu cega da ti kaznu napise i nisi potpisao nikakav papir to je bitno a sa ostalim moze drot guzicu da brise :)
sve za sta nema atesta nit se trazi na tehnickom pregledu mozes imati na svom vozilu pa bio to blow off ili govno od nilskog konja proso si uredno tehnicki i cavo murjaci :)

Član
ma pitam zbog toga sto je jednom tako slicna situacija bila,pa mi doslo kuci ono faking pismo:D

Član
Ako ti sta bude doslo na adresu zali se, jer po pravilu te je trebao poslati na vanredni tehnicki. Mislim da si skontao sta sam htio reci :D

Član
Dino je napisao(la):
Ako ti sta bude doslo na adresu zali se, jer po pravilu te je trebao poslati na vanredni tehnicki. Mislim da si skontao sta sam htio reci :D

hvala ti dino,neb sanjo da bi me zbog bov-a otjerali na tehnicki:D

Član
Kako kaze skener ako nisi nista potpisao mislim da ti ne moze doci nista, iako kojim slucajem dode, na sud i cao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.